• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

İşte 7 Ayın Sonucu

Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım ve bu harika sporu 7 aydır yapmaktayım. Başlayana kadar hareketsizlikten kocaman bir göbeği ve kalçası olan biriydim, kollarım çubuk kraker gibiydi (ilk ölçümde 29,5 cm çıkmıştı) hatta arkadaşlarım dalga geçiyordu. Final dönemlerim hariç düzenli bir şekilde devam ettim ve supplement desteği ile aşağıdaki hale geldim. Biliyorum eksik yerlerim var ama henüz 7. ayımdayım ve eskiye kıyasla çok çok iyi durumdayım. Tecrübeliler biraz ağırlık vermem gereken kısımlarımı söylerlerse çok mutlu olurum, teşekkürler.

Eklentiler

• 1 Haziran 2009 Sırt.jpg
    1 Haziran 2009 Sırt.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 1.255
  • 1 Haziran 2009 Yan.jpg
    1 Haziran 2009 Yan.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 1.546
  • 1 hAZİRAN 2009 bOY.jpg
    1 hAZİRAN 2009 bOY.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 1.597
  • Nisan 2009.jpg
    Nisan 2009.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.110
gelişimin bana göre iyi.ağırlık verecek yer değilde bütün vucudunu çalıştırmaya devam et.yani eksik yerlerine şuan için yüklenmene gerek yok.başarılar

bence kollara ehemiyyet ver pazu arka kol önkol kollar pek şekillenmemiş...
ama genel olarak güzel vücut yapmışsın...
başarılar...

İyi bir gelisme gozlemledim amator gozlerimle, bendeki sorun sizde de var, beliniz.

Nasıl yapılacagını malesef soylemediler fakat siz de yakmalısınız.

Tebrik eder basarılarınızın devamını dilerim.

aslında önünde 2 alternatif var..
1-Yaz ayları için definasyon ağırlıklı bir program uygulamak
2-definasyon yerine hacim çalışmasına ağırlıklık vermek..
Ben olsam ikincisini uygularım yağ yakayım derken beslenmen verimli olmazsa kas kaybı yaşarsın..bu yıl da kütleyi arttırıp seneye definasyon daha iyi olabilir..

Ben de öyle düşünüyorum, hazır altyapı oluşmuşken bu yıl da hacim kazanayım önümüzdeki sene daha iyi durumdayken definasyon yaparım. Fakat önümdeki en büyük sorun finallerin bitmesinden sonra yazlığa gidicek olmamız. Takdir edersiniz ki en yakın spor salonu kilometrelerce uzakta olacak :) artık 4 ay kendi çapımda bi program hazırlayıp dambıllarla falan evde çalışıcam. Bel için de ben twistera yükleneyim diyorum en azından 2-3 hafta.

tebrkler dostm geliştikçe dahada ii olcaksn;)

edit : lütfen yazım diline dikkat ediniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bunu çok merak ediyorum. Şimdi ben 4 ay boyunca düzenli bir şekilde yüzsem protein tozuna da devam etsem nasıl bir faydası olur?

Ben de bunu çok merak ediyorum. Şimdi ben 4 ay boyunca düzenli bir şekilde yüzsem protein tozuna da devam etsem nasıl bir faydası olur?

Yuzerek agırlık calısmasına alısmıs bır vucudu sasırtamazsın ve dolayısıyla gelıstıremessın fakat sıkı bır sekılde yuzersen en azından koruyabılırsın..Ve yuzmeyı bır cesıt cardıo olarak dusunursek yagların azalır daha defıne olursun..

Dumbellarınla forumda sabıt konularda bulunan dumbella evde calısma programını uygularsan en ıyısını yapmıs olursun..thums:

İnce kollu, göbekli ve kalçalı biri olduğunu söylemişsin. Demek ki spora eksiden başladın. Bunu göz önüne alırsak gelişme güzel. Özellikle göğüsler iyi gelişmiş. Ancak neredeyse hiç kanat gelişmemiş gibi duruyor. Kanat bölgesine yoğunlaşırsan daha da iyi olacağını düşünüyorum.

Back
Yukarı