İşte Benim Kilom 63, Boyum 1.72

İyi miyim?

• İyisin iyi

Votes: 0 0,0%
  • Gayret et başaracaksın

Votes: 1 50,0%
  • Bence güzel değil beğenmedim

Votes: 1 50,0%

• Total voters
    2
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MyYEv6.jpg

0kVqBD.png

GknY0y.jpg

19 yaşındayım. Fake diyenler için özelden fotoğraf atabilirim. Peki siz neler önerirsiniz? Eleştirileriniz neler?

Hahaha bunun nesi fake olacak vücudundan önce hal ve hareketlerini değiştir kardeşim o dudak büzmeler vs erkeğe göre şeyler değil bu sporu belli ki kızları etkilemek için yapıyorsun. Ortada vücuda dair pek bir şey göremedim karın kası olan konu açıyor şu forumda sana tavsiyem lean bulka gir ama her şeyden önce hal ve hareketlerini düzelt

Hahaha bunun nesi fake olacak vücudundan önce hal ve hareketlerini değiştir kardeşim o dudak büzmeler vs erkeğe göre şeyler değil bu sporu belli ki kızları etkilemek için yapıyorsun. Ortada vücuda dair pek bir şey göremedim karın kası olan konu açıyor şu forumda sana tavsiyem lean bulka gir ama her şeyden önce hal ve hareketlerini düzelt
19 yasinda kucumsemek icin demiyorum o yasta yigenim var birak istedigi gibi triplere girsin bizde girdik o yaslarda..

Sent from my LGMS345 using Tapatalk

20 yasindayim bir kere bile dudak büzdüysem adam degilim.

Tanrı Türk'ü korusun.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.
- Sebep: Sahte üye fotoları/videoları ekleyerek üyeleri kandırmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı