İşten Sonra Fitness için öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrthr35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrthr35

Üye
Merhaba 8 saat full tempolu yorucu bir işte çalışıyorum ve sürekli sabah öğlen gece olarak değişiyor haftalık saatler. bazı günler yorgunluktan spora gidicek hal motivasyon enerji vs kalmıyor. özellikle yağ yakma döneminde hiç kalmıyor. bu yorgunluğu hafifletme yada basit ama dinç ve enerjik hissettirebilecek bir gıda yada suplement tavsiyesi istiyorum benzer durumu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlardan

yapılabilcekler antremana gitmeden 4 saat icinde karbonhidratı guzel almanız olabilir ve kahve ta ikide.
diger tavsiyem daha fazla yemek yemek ama ayni orandada daha siddetli antremanlarla alinam verilen kalori esitlenebilir.

benim yaptigim sabah kahvalti yaparim yumurta zeytin peunir ekmek vs 7.30

isyerinde ogle uemegini yerim 12.00

spora 2 3 saat kala yulafimi.yerim ve icerigini zengin yaparim yulafin. 15.30-16.00
ayriyetten su tuketimide cok onemli antremana dogru 0.5 1 lt arasi su alirim
ve antremana 1 saat kala kahve
antremanimda 6 6.30 gibi baslar

Antrenman öncesi kahve ve antrenman sırasında bcaa ben bu ikisiyle işten sonra güzel antrenmanlar çıkarıyordum. Vitamin mineral eksikliği de bu yoğunlukta vücudun daha halsiz düşmesine neden olabilir, yeteri kadar vitamin alamıyorsan, multivitamin de kullanabilirsin. Ayrıca pre-workout kullananlarda var ama ona gerek kalmadı henüz.

yapılabilcekler antremana gitmeden 4 saat icinde karbonhidratı guzel almanız olabilir ve kahve ta ikide.
diger tavsiyem daha fazla yemek yemek ama ayni orandada daha siddetli antremanlarla alinam verilen kalori esitlenebilir.

benim yaptigim sabah kahvalti yaparim yumurta zeytin peunir ekmek vs 7.30

isyerinde ogle uemegini yerim 12.00

spora 2 3 saat kala yulafimi.yerim ve icerigini zengin yaparim yulafin. 15.30-16.00
ayriyetten su tuketimide cok onemli antremana dogru 0.5 1 lt arasi su alirim
ve antremana 1 saat kala kahve
antremanimda 6 6.30 gibi baslar
bulka geçince özellikle temiz karbonhidrata yulafa vs yüklenirim . kendime özel shake yapmayı çok severim o zaman enerjinin dibine vururum muhtemelen :)

Back
Yukarı