İdeal Beslenme Programı [Suplement İçermez]

Sabah
En az 4 yumurta, Tam yağlı peynir, Reçel, Bal, Tereyağ, Patates Kızartması, Süt, Sahanda yumurta, Lor peynir.
Öğle
Tavuk sote, Kırmızı etli yemek, Balık, Tonbalığı, Sebze yemeği, Salata, Yoğurt, Pirinç pilavı, Süt.
Akşam
Haşlama tavuk göğsü, Pirinç pilavı, Köfte, Kırmızı ya da beyaz et ızgara, Ton balıklı makarna, Meyve suyu, Kurubaklagil yemeği
Ara Öğün
Fındık, Fıstık, Ceviz, Muz, Elma, Tahıl yulafı, Yoğurt, Fıstık ezmesi.thums:

Bunları herkes biliyor zatende, patates kızartması nedir ? Bu mu ideal beslenme anlayışın :)

Sana kesinlikle katılıyorum öğünlerinden bal reçel gibi insülini fırlatan besinleri çıkarmalısın ve kızartmayıda kesinlikle tüketmemelisin ! Süt , peynir ve yoğurduda yarım yağlı veya light olanlarından tercih etmelisin.

Arkadaşlar teşekkür butonu boşuna konulmamış lütfen kullanmaktan çekinmeyelim :)

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bir hocam bu programı önerdi bana ilk basta patates kızartması garip gelmişti bana da ama yanlıslıklar eksiklikler olmuş demekki bunları da zaten siz belirttiniz. Patates kızartması reçel ve balı çıkarıyorum.

Son düzenleme:

Sana kesinlikle katılıyorum öğünlerinden bal reçel gibi insülini fırlatan besinleri çıkarmalısın ve kızartmayıda kesinlikle tüketmemelisin ! Süt , peynir ve yoğurduda yarım yağlı veya light olanlarından tercih etmelisin.

Arkadaşlar teşekkür butonu boşuna konulmamış lütfen kullanmaktan çekinmeyelim :)

Adamın amacı bilgi edinme deyil oda biliyodur kızartmanın kilo aldırcagını alay konusu ve boş konu yapma

Balık ve süt... Sanırım zehirlenmeye niyetlisin.

Size Tavsiyem yemek seçmeyin ne bulursanız iyin :D

Kalkan333 ergeninin lafinin ustune pek bisey soylenmez ama genede biseyler zirvaliyim
Bu nasi bi program .d suplement yok diye dolabin anasini aglatmissin .d amac kilo almak mi yaglanmak mi seker hastasi olmak mi ? Hangisi olgunu soyle ona gore hangi yolda oldugunu soleyim .d

Kasların sırf protein e ihtiyacı yoktur kasların yağ karbonhidrat a da ihtiyacı vardır o yüzden hep protein protein demeyin

Back
Yukarı