İdeal Erkek Vücudu ?

arven gercekten vücuttan anlıyormussun desem terbiyesizlik yapmış oplmam heralde :)
birde bence oyle kadında 90 60 90lık ölçüler ideaal deildir ya kadının boyu 1.85 ise nolca :shock:
erkekte de bu böyle belli bir ölçü vermek sacma bence herkesin vücut tipine göre en güzel goruneceği bir kilosu ölçüsü vardır
asıl olan göze hoş gelsin
ufak boylu kadınlarda 90 60 90 bence süper durur ama uzunlarda durmaaaaazzzz

Yalnız hakkaten ideal erkek vücudundan bahsediliyor başlıkta. Arwen hariç paso erkekler konuşmuş. Yapmayın dostlar badicilerin zaten adı çıkmış. :) :lol:

swarz biz de ideal vücut için çalışmıyor muyuz bi manada.. niye tartışmayalım...yapma yaw boycilerden sogutma beni :? salonda biriyle yanlız kalmaktan cekinecem sayende :shock:

ideal erkek vücudu yani kısaca manken vücudu diye tabir ettiğimiz o çok iri olmayan atletik vücut ölçüsü göğüs=100-105 bel=77-83 basen=96-103 yani biz buna kısaca 100-80-100 diyebiliriz kilo olarakta boyla kilo arasında 10 fark olmalı yani 1,90 boy için 80 kilo olmalıdır.

bence göğüs 105 bel 78 basen 95...

ideal budur... ideal boy da 185-190cm dir... kilo konusunda kimse bir şey söyleyemez bence pek ama tabi genelde 190 ise adam 90 kgden fazla 80 kgden de az olmaması lazımdır!

İdeal vücuttan kasıt manken vücuduysa ölçüler şu civarda olmalı bence:
Göğüs:103-106
Bel:78-82
Basen:98-101

bel 78-83 bu konuda herkes anlaşmış ancak en önemli omuz nekadar olacak..çünki bir erkeği en iyi gösteren omuz ile belin orantısıdır değilmi?
Bir sürü manken kadın var adını bile zor hatırlarsınız hadise dedinizmi herkese daha çekici gelir çünkü kadında kadınsı hatların ön planda olması gerekir daha seksi olmak için erkeklerdede erkeksi hatlar doğrumu?

hadise dedinizmi herkese daha çekici gelir çünkü kadında kadınsı hatların ön planda olması gerekir daha seksi olmak için erkeklerdede erkeksi hatlar doğrumu?
Kesinlikle doğru zaten bu yüzden fazla kas geliştiren bayanlar çekici gelmiyor çünkü kadınsı yönleri tamamen kayboluyor ve erkeksi bir hal alırken erkeklerde ise durum farklı erkek kaslarını geliştirdikçe çekiciliği artar(fazla abartmamak şartıyla) çünkü erkeksi yönleri daha çok ortaya çıkıyor.
Bu insanların doğasında var.

"çirkin kadın yoktur az v0tka vardır" demişlerya belki kadın içinde geçerlidir eşiyle yatağa girmeden önce 2 kadeh birşeyle geceyi bred pitt le geçirmesi olası

yorum

ben bugune kadar hic body sporu yapmadım kendi çapımda mekik şınav haricinde. biraz araştırma yaptım yanlış anlamadıysam plaj vücuduna sahip olmak istiyorum .
boyum 175
kilom 63

ne kadar sürede yapabilirim ? kaç kilo almam gerek ? protein tozu aminoasit kullanmalımıyım ?

yorumlarınızı almak isterim .

Eklentiler

• plaj.jpg
    plaj.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 2.290
ideal vücut tipi kişiye göre değişir.Ama bilinen birşey var ücgen vücut görünebilmek için omuz ölçüsünün, bel ölçüsünden 1.5 kat fazla olmasi lazım.Yani 120cm omuzlari olan birinin 80 cm beli varsa üçgen gözükür.

konuyu hortlatayım;
1.90-95 boy
çok geniş omuzlar
ince bel
dar kalça
uzun bacaklar
uzun kaslı kollar
büyük el-ayak

vs. vs.

o zaman turkıyede cok az erkek var ıdaal.morelım bozuldu boydan kaybettık.bıde boy onemlı degıl ıslev onemlı derler.a32

35801_1458227211316_1102462607_1397450_3765806_n.jpg

18 yaşındayken çekildiğim bir resmim:) 170 boyum dışında gerisi ideale uyuyor. Birde o zaman omuz/bel oranım: 1.47 gibi birşeydi. Şimdi işte aradan 2 yıl geçti ve ideali de aştık:) oranı 1.50nin üzerine çektim ^_^
Ama işte bence asıl ideal : Aaron Curtis
303744_250003121724426_250000031724735_728464_247426002_n.jpg

Natural Bodybuilder

Aaron Curtis in naturalıgı sadece dopıng kontrolunde hıc yakalanmamıs olmaısndna gelıyor yoksa naturel falan degıl

a bırde naturel yarısmlara katılıyor

bence ıdeal dedıgımzıde vucuduna tek kımyasal sokmamıs bır erkek olmalı kı buda mankenler falan olabılır tabı steroıd almadan olusturulmus bır fızıkse

Back
Yukarı