İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muscletech nitrotech ve muscletech nanovapor veya nanox9 da olur :)

ARKADAŞLAR şu şekilde bir kombine'yi çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum

protein tozu: muscletech nitrotech hardcore,

aminocid: alpha amino prototype216,

nitric oxide: nonox9 hardcore ( her kutu bitimminden sonra 7 veya 10 gün ara vermeyi düşünüyorum etki kaybını önlemek için )

glutamine: universal glutamine powder 600gr ( glutaminde marka değişebilir )

yaklaşık 8 ay bu kombine'yi kullanmayı ve 8 ay sonra ek olarak 12 haftalık haftada iki kez olcak şekilde primobolan kürü yapmayı ve sonrasında zaten kür esnasında da kullandığım bu kombineyi 10 ay sonunda tek olarak sürdürmeyi düşünüyorum görüşlerinizi fikirlerinizi veya tavsiyelerinizi bekliyorum... Not: konuya hakim abilerim veya kardeşlerim yazarsa sevinirim

1-)Protein tozu olarak BSN Syntha yı tercih ederim alternatif Optimum Gold
2-)Multivitamin tartışmasız en iyisi Animal Pak
3-)Pre-Workout Gaspari SuperPump 2500
4-)Post-Workout Gaspari SizeOn
5-)BCAA Optimum Glutamin Optimum bu ikisi olmazsa olmazlarım arasında BCAA herkesin mutlaka kullanması gereken bir ürün bence

l-carnitine(30 dk önce)
Universal nutrition amino 2700(30 dk önce)
universal nutrition ultra Whey pro (başlamadan önce ve akabinde) kullanıyorum 5 gün antreman 2 gün dinlenme .pazar günleri belimi dinlendirmeyi tercih ediyorum

1 ay boyunca sıkı diyet ve antremanlarımı 2 kat ağırlaştırdım.

Hardlinenin iştah kapatan burnerı ve arginin de eklemek istiyorum aslında ama bilgim yok.

17 yaş, 170 boy ve 90 kilo .Programım hem yağ yakımı,o esnada kas yapımına dayalı.

kiloluyum.

Sizlerin tavsiyeleri varmı al alma bunu yap türünden ?

Son düzenleme:
tabiki bir tavsiyemiz var antremandan önce whey protein içilmez dostum supplementler.com supplementler kullanımı bölümünden prtein kullanımı bölümünü okursan iyi olur

edit : üyelere nickleri dışında hitap yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki bir tavsiyemiz var antremandan önce whey protein içilmez dostum supplementler.com supplementler kullanımı bölümünden prtein kullanımı bölümünü okursan iyi olur

teşekkkür ederim dostum

aslında hocam içirmedi ama zaten aldıktan hemen sonra antremana başlamıştım antreman bitince iç dedi bende başlangıçtada içicem zannettim.

peki o bahsettiğim ilaçları eklesemmi ?

edit : üyelere nickleri dışında hitap yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sporu 2 yıldır yapıyorum..bu sporda düzgün bür vücuttan sonra en önemli kazanımım,düzgün supplement kullanımı ve beslenme düzenim oldu, kısacası vücudumu tanımak oldu..bu yüzden benim tavsiyem uni 2700 kullanmaman yönünde..hem eski formül,hem kana geç karışıyor diğer supplementlara göre, hem de tablet şeklinda(artık piyasada tablet amino yok bile)...kana geç karıştıktan sonra aminoasit kullanımının bi anlamı olmaz..l_carnitine her bünyede aynı verimi sağlamaz..eğer verim alırsan devam et..protein tozu kullanacaksan ve amacın kilo vermekse kesinlikle düşük veya 0 karbonhidrat değerine sahip protein tozları kullan..

Selam arkadaslar. ben yurt disinda ikamet ediyorum bu spora yeni basladim Ragex2 kullaniyorum acayip bir sey performansimi 4 kat artirdi tavsiye ederim. Birde calistigim salonda anteremandan önce ve sonra protein ve karbonhitrat alinmasi gerektigini belirtiyorlar anteremandan önce alinan protein kas yakimini durduruyormus. saygilar

Son düzenleme:
valla kas manyağı olmak için neler gerekli bilmem ama şu saydığım nimetleri amacınız ne olursa olsun düzenli olarak hergün alın :

Balık Yağı (Omega 3-6) : Yağ yakmaya yardım eder, kasları korur, kalbi güçlendirir. vs...

Aspir Çiçeği Yağı (Nam-ı Diğer CLA) : Yağ depolanmasını azaltır, yağları kasa çevirir !!!

Demirdikeni (Tribulus Terrestris) : Kuvvet verici ( her anlamda :) )

Bir de Krom içeren maddeler de sporcular için çok iyidir.

Ha bi de vitamin manyağı olmanın bi anlamı yok vücüt fazlasını atıyo anında. Besinlerden aldıklarınız yeter. Beslenmeniz yetersizse o başka.

Kaynak : Kitaplar,dergiler, internet :D

yağ yağdır.kas kasdır yağlar kasa çevrilmez...yağın kasa çevrilmesi demek serdar özkanın messi olması demektir ki bu da imkansız!!!!

Bütün arkadaşlara selamlar.Ben de kendi çapımda suplement kombinasyonu yaptım.Sizlerle de paylaşayım.Sağolsun Despo bana pm ile yardımcı oldu.Umarım sizleri yazdıklarımla yormam.Sizlerin burada geçmiş deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı takdir ediyorum ve önemsiyorum.Tabii o kadar çok çeşit takviye ürünler var ki insan içeriklerini değil isimlerini bile aklında tutamıyor.Bunların da hepsini kullanamayacağımıza göre en güzeli kullananlardan öğrenmek olmalı.Neyse çok uzatmayım kısaca kendimle ilgili bilgilerim ve takviye kombinasyonum şu şekilde.Katkınız olursa sevinirim.
38 yaşındayım.5 sene evveline kadar çok zayıftım.63-65 kg civarı.Boyum 1 82.Kilo almak için vg yapayım dedim ama o zamanlar neredeyse hiç kilo alamadım.Daha sonra kendiliğimden kilo alınca hemen spora başladım.Son 3 senedir yazları 3 ay hariç vg yapıyorum.3 ay aradan sonra bugün yeniden başladım ve ilk günden itibaren de aşağıdaki suplementleri kullanıyorum..
boy:1 82
kilo: 78 (geçen kış vg dönemi 84 kg ölçülerde haliyle çok düştü sadece kol örnek vereyim haziranda 41-42 şimdi 36-37 )
Yağ oranı: % 11 (tahminim bu yarın tam ölçtüreceğim,pek hafif karında yağ birikimi var)
Geçen dönem Whey protein,amino,no-xplode,cellmas,animal pak,kullandım ama pek planlı değildi.

Bu seneki supşementler:
1- Optimum Whey ( sürekli)
2-Syntha-6 5 lb (bitince casein)
3- Optimum Bcaa ( sürekli)
4-Optimum Glutamine
5-Gaspari superpump250 ( bitince no-xplode )
6-Gaspari Novedex ( 1 ay)
7-Optimum balık yağı-Köpekbalığı kıkırdağı( özellikle geçen sene eklem ağrılarıma köpekbalığı kıkırdağı çok iyi gelmişti)
8-Celmass ( bunu kullanmayabilirim geçen seneden kalmış,bugün baktım kristalize olmuş gibiydi.Creatin monohydarte var belki onu kullanırım ya da çıkarırım)
9-Multivitamin olarak animal pak var ama bunlarla ağır olacağını düşünüyorum.Yerine bilinen vitaminlerden kullanacağım.Ayrıca ZMA ( B vit,Magnezyum ve Çinkoyu ) kendim eczaneden alarak kullanıyorum.Ve C vit.
10- Daha doğal destekler.Ceviz,fındık vb.Sirke

Beslenmem gayet iyi.Şimdilik tam düzende değilim ama hem sebze hem de hayvansal gıdaları severek ve yeteri kadar yiyorum.Okuyanların çok zamanını aldım kusura bakmayın.Burdadaki tavsiyeler için hepinize teşekkür ederim.İnşaallah hepiniz arzu ettiğiniz hedefe ulaşırsınız.

Bütün arkadaşlara selamlar.Ben de kendi çapımda suplement kombinasyonu yaptım.Sizlerle de paylaşayım.Sağolsun Despo bana pm ile yardımcı oldu.Umarım sizleri yazdıklarımla yormam.Sizlerin burada geçmiş deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı takdir ediyorum ve önemsiyorum.Tabii o kadar çok çeşit takviye ürünler var ki insan içeriklerini değil isimlerini bile aklında tutamıyor.Bunların da hepsini kullanamayacağımıza göre en güzeli kullananlardan öğrenmek olmalı.Neyse çok uzatmayım kısaca kendimle ilgili bilgilerim ve takviye kombinasyonum şu şekilde.Katkınız olursa sevinirim.
38 yaşındayım.5 sene evveline kadar çok zayıftım.63-65 kg civarı.Boyum 1 82.Kilo almak için vg yapayım dedim ama o zamanlar neredeyse hiç kilo alamadım.Daha sonra kendiliğimden kilo alınca hemen spora başladım.Son 3 senedir yazları 3 ay hariç vg yapıyorum.3 ay aradan sonra bugün yeniden başladım ve ilk günden itibaren de aşağıdaki suplementleri kullanıyorum..
boy:1 82
kilo: 78 (geçen kış vg dönemi 84 kg ölçülerde haliyle çok düştü sadece kol örnek vereyim haziranda 41-42 şimdi 36-37 )
Yağ oranı: % 11 (tahminim bu yarın tam ölçtüreceğim,pek hafif karında yağ birikimi var)
Geçen dönem Whey protein,amino,no-xplode,cellmas,animal pak,kullandım ama pek planlı değildi.

Bu seneki supşementler:
1- Optimum Whey ( sürekli)
2-Syntha-6 5 lb (bitince casein)
4-Optimum Glutamine
5-Gaspari superpump250 ( bitince no-xplode )
6-Gaspari Novedex ( 1 ay)
7-Optimum balık yağı-Köpekbalığı kıkırdağı( özellikle geçen sene eklem ağrılarıma köpekbalığı kıkırdağı çok iyi gelmişti)
8-Celmass ( bunu kullanmayabilirim geçen seneden kalmış,bugün baktım kristalize olmuş gibiydi.Creatin monohydarte var belki onu kullanırım ya da çıkarırım)
9-Multivitamin olarak animal pak var ama bunlarla ağır olacağını düşünüyorum.Yerine bilinen vitaminlerden kullanacağım.Ayrıca ZMA ( B vit,Magnezyum ve Çinkoyu ) kendim eczaneden alarak kullanıyorum.Ve C vit.
10- Daha doğal destekler.Ceviz,fındık vb.Sirke

Beslenmem gayet iyi.Şimdilik tam düzende değilim ama hem sebze hem de hayvansal gıdaları severek ve yeteri kadar yiyorum.Okuyanların çok zamanını aldım kusura bakmayın.Burdadaki tavsiyeler için hepinize teşekkür ederim.İnşaallah hepiniz arzu ettiğiniz hedefe ulaşırsınız.
Tavsiye mi istiyorsun anlamadım ama yinede yazıyım,

1- MucleTech Nitro-Tech ( sürekli)
2- Syntha-6 5 lb (bitince casein)
4- MHP Glutamine-SR
5- Gaspari superpump250 (vpx noShotgun v.3)
6- Gaspari Novedex ( 1 ay) Novedex piyasada kalmadı sanırım FDA bütün prohormon içerikli ürünleri topladı.
7- Animal Flex (içinde sentetik madde varmı diye hiç bakmadım ama sen bakıp bitkisel olanını tercih et derim)
8- Celmass ( bunu kullanmayabilirim geçen seneden kalmış,bugün baktım kristalize olmuş gibiydi.Creatin monohydarte var belki onu kullanırım ya da çıkarırım)
9- ISS super mulvitamin pak (içinde hiç sentetik madde yok)

Whey protein- kesinlikle weider premium veya musletech nitro
amino asit - adet -fayda analizi yaptim multi 2200 600 adet olani
glutamine - tabii ki ultimate
l-carnitine olmazsa olmaz weider- liquid veya 1000 mg lik 60 adet olani arkadaşlar başka marka sakin almayin
creatine - bu alanda çok rekabet var . Weider a alternatif bulabilirsiniz.
Tri amino veya mümkünse arginine muhakkak alin
eğer l-carnitinle arginine yi beraber alacaksaniz idmandan evvel enerji ürünlerine kesinlikle gerek yok denedim.
Bir de bu ürünleri kullanirsaniz. Idmanda hemen sonra kana karişmasi için steel bar öneririm. Bcaa ya gerek yok zaten yeteri kadar amino asit var bunlarda

Whey protein- kesinlikle weider premium veya musletech nitro
amino asit - adet -fayda analizi yaptim multi 2200 600 adet olani
glutamine - tabii ki ultimate
l-carnitine olmazsa olmaz weider- liquid veya 1000 mg lik 60 adet olani arkadaşlar başka marka sakin almayin
creatine - bu alanda çok rekabet var . Weider a alternatif bulabilirsiniz.
Tri amino veya mümkünse arginine muhakkak alin
eğer l-carnitinle arginine yi beraber alacaksaniz idmandan evvel enerji ürünlerine kesinlikle gerek yok denedim.
Bir de bu ürünleri kullanirsaniz. Idmanda hemen sonra kana karişmasi için steel bar öneririm. Bcaa ya gerek yok zaten yeteri kadar amino asit var bunlarda

bunları almak için bide soyulacak bankayı unutmussunhyper_

optimum whey %100 protein,weider 2200 amino,weider pure creatin var elimde 1.76 80 kg 2 aydır çalıyorum elimdeki ürünleri nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Bulk dönemde herkes artık. Bulk için en iyi ve en gerekli olanlar. Tabi her ürün maddiyat demek. İmkanı olanlar sırası ile hepsinden edinmeye çalışsınlar. Whey,Glutamine,creatine.. paran varsa yanına tribulus daha da varsa yatmadan önce arginine - ornithine. hepsi için universal nutrition öneririm. Tribulus için ultimate olabilir. zaten universal tribulus türkiye de her yerde yok. Bilgiler Antrenör Orhan Teziş'çi Hocamın da görüşlerini içerir.

Orhan Tezişçi Hocamın Hocası Özer Baysaling de growth u tetiklemek için en uygun dozun 1500mg arginine 3000mg ornithine yi gece yatmadan alınması gerektiğini kitabında yazar..

selam arkadaşlar. 9aydır yapıyorum bb. 3 ürün alabilirim. weider 2200 amioasit ve hard line kgt almıştım. bunların yanlarına neler alayım, animal pak, pump ve nitro 3lüsü iyi olur mu ?

arkadaşlar nitrofull nasıl bir marka kullanan varmı.ben bir alış vriş sitesinde iki adet kiloluk whey ve 1 adet pure cretine aldım uygun fiyata aldım bilinmiş bir site.

Back
Yukarı