İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım, başarılar diliyorum bsn kürünü bende deneyeceğim, bundan önce 6 ay animal kürü yapıp çok faydasını görmüştüm şimdi birde MSN düşünüyorum.
Kolay gelsin...

uni-liver i normal amino asit gibi kullanacaksın ama bence amino asit gereksiz bir supplement
xtend i antrenmandan önce ısınmayla başla antrenman sonuna bitecek şekilde kullan
<160 lbs: 2 scoops
160-180 lbs: 4 scoops
>180 lbs: 6 scoops
dozajı da bu
70 kilo 150 lbs igib birşey ediyor ona göre hesaplayabilirsin

teşekkürler
myofusion ve xtendi kombo seklinde satın aldım bb.comdan
ordaki acıklamasında antrenman sırasında 1 servis antrenmandan hemen sonra 1 servis 30 45 dk sonra ise myofusion alınması gerektigini yazmıslar
sanırım off gunlerde xtend kullanılmıyor
antrenmandan 1 saat once 2 uni liver antrenmandan hemen sonra xtendle beraber 2 uni liver ve akşam yatmadan once 2 uni liver seklinde kullansam uygunmudur

oxymethalone

[arkadaslar hocam bana oxymethalone verdi nasıl bi ilaçtir söylenenlere göre iran anabolu dıyorlar yan etkılerı nelerdır?kullayımmı benım vucudumda nelerı degıstırır yardım lütfen??

ideal mi?

herkese mrb!
yas:23
boy:175cm
kilo:65kg
yag oranı:7.2%

amacım 70-72 kg civarlarına, kas kutlesı artısı ıle erismek..

kullanacagım supplementler:

- Multipower Hyper Mass 6000 7kg
- Optimum Whey
- Optimen (bitince Animal Pack)
- Black Powder (yakında bitecek ve No-Explode ile devam edicem)
- Ultimate Tribulus(Animal Stack olabilir mi?)
- Ultimate Inosine

eklemem gereken veya degistirmemi onerecegınız urunler varsa lutfen yazın..
sabah agırlık ve sonrasında yuzme olarak calısacagım..agırlık gecmısım var fakat yogun supplement desteklı deil.sımdı cıtayı bıraz yukselticem ins.

ptesi-salı :agırlık +yuzme
carsamba-c.tesi-pazar:bos gun
persembe-cuma:agırlık+yuzme gıbı dusunuyorum..
bu programa haftaya baslayacagım..
saygılar..

Merhaba,

Optimum N. Platinium Hydrowhey
Gaspari SizeOn Maximum Performance
BSN No-xplode
Animal Pak
MHP Glutamine

bu ürünlere ek olarak ne eklenebilir ?

2 yıldır yapiyorum bodybuilding.

[arkadaslar hocam bana oxymethalone verdi nasıl bi ilaçtir söylenenlere göre iran anabolu dıyorlar yan etkılerı nelerdır?kullayımmı benım vucudumda nelerı degıstırır yardım lütfen??

pendik25 oxymetholone supplement değil oral yolla kullanılan bir çeşir steroiddir.yan etkileri kişiye göre değişir,karaciğere çok yük bindirir bilinçsiz yüksek doz kullanımlarda karaciğer kanserine kadar gidebilir.
spor geçmişini bilmiyorum ama hocanın sana bunu vermesi çok ilginç.bana sorarsan kendin araştırmadan kimsenin lafına güvenip ilaç falan kullanma.

arka sayfada kalmış gözden kaçıyor en altta olunca.

Merhaba,

Optimum N. Platinium Hydrowhey
Gaspari SizeOn Maximum Performance
BSN No-xplode
Animal Pak
MHP Glutamine

bu ürünlere ek olarak ne eklenebilir ?

2 yıla yakın oldu başliyali

optimum whey+animal pump+mega fort +üniversal creatin muhteşem bence no-xplode denedim 5 gün etki gösterdi ama animal pump muhteşem animal serisinin bütün ürünleri harika geçen gün animal pak 'a başladım. yorulmak yok 10 numara arkadaşlar ben bu ürünleri kullanıyorum . 6 senedir b.b yapıyorum. kullandıgımız bütün ürünlerin vücudumuza zararı var bilginize

Arkadaşlar yapacağım Supplement kürü için böyle bir şey düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır bu sporun içindeyim.

Gereksiz gördüğünüz veya eklemek istediğiniz supplementleri belirtirseniz sevinirim.
Örneğin BCAA ve GH Max eklenebilir mi ? Veya gece için Casein yeterli midir ?

ON %100 Whey Protein (Gün İçinde)
ON %100 Casein Protein (Yatarken)
Weider Amino 2200 (Gün İçinde)
ON Amino 2700 (Yatarken)
BSN Cellmass
BSN Nitrix
BSN NO-Xplode
Animal Pak

eğer yarışmacı profesyoneller değilsek gün içinde whey protein ve BCAA,gece yatarkende casein harici ürünlerle fazla abartmamak gerekir diye düşünüyorum.ki zaten yarışmacı arkadaşlar alınmasınlar yada alınırsa alınsınlar farketmez steroid ve groft iğneleri yapmayan yarışmacı yok.

Slm arkadaslar,
Benim kombinasyonmda :

Jack3d
Animal pak
Animal cuts
Animal stak bulunmakta.

Bunlarn hepside ant.dan yarm saat 45
Dak. Önce alinmali.sizce sıralamayı nasıl yapmalıyım?bide whey var tabiki..

Slm arkadaslar,
Benim kombinasyonmda :

Jack3d
Animal pak
Animal cuts
Animal stak bulunmakta.

Bunlarn hepside ant.dan yarm saat 45
Dak. Önce alinmali.sizce sıralamayı nasıl yapmalıyım?bide whey var tabiki..

Jack3d antremandan 1 saat önce,
Pak, kahvaltıdan sonra 1 poşet yeterli,
Cuts, Sabah ve Antreman Önce (ant.Girmeye yakın diyelim),
Stak, Antreman önce 30 dk önce.

stack yapacaklar antreman oncesi(pre workout) urunleri, gun ici protein ihtiyaci karsilayan tozlar ve antreman sonrasi(post workout) urunlerinden ve birde sporcular icin multivitamin haplarindan olusan bir kombinasyon yapmalilar.
onlarca hap ve urun kullanmaya gerek yok

sabah kalkinca kahvalti ile berabaer multivitamin (animal pak, now adam,AST Multi Pro 32X vs..)
antremandan oncesi icin (superpump, jack3d, white flood, no explode vs..)

antreman sonrasi creatin (herhangi bir marka olabilir karbonhidratli bir urunle olursa daha iyi olur)

ve gun icerisinde biri antramandan sonra olmak uzere 2-3 servis whey protein tabi butcenin iyise yanina bide casein proteinide olabilir( optimum, twinlab, myo fusion, dymatize mrm, hardline vs...)

yag yakma icinse USPlabs OxyELITE Pro, MuscleTech Hydroxycut Hardcore Pro yada animal cut gibi yag yakicilarin yanina kas kaybinin minimuma indirmek icin bcaa haplari ve izole protein tozu yeterli olur bence

sabah muscletech hydroxycut pro,optimum optimen,qnt testek,champion liver cleanse
öğlen optimum platinum hydrowhey
45 d kardio öncesi muscletech hydroxycut pro,cardio ortasında 1 ölçek gaspari süper pump 250 bir ölçek muscletech nano vapor yarım ölçekte muscletech nop47
antreman hemen sonrası muscletech anabolic halo 20 dak sonrasıda bir ölçek muscletech nitro tech pro bir ölçekte optimum platinum hydrowhey
gece yatmadan bir sat evvel optimum zma yatarkende optimum casein
kullanıyorum
haftada 6 gün 45 dakika hitt cardio ve iki bölge
alkol baharat yok düzenli uyku bol su bu arada tavuk ,somon ton.enginar kereviz badem ceviz fındık kuru kaysı haşlanmış nuar bulgur elma muz sezon sebzeleri

http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html

supplement

3 aydır bb yapıyorum.kullandığım ürünler birbirini tamamlıyor mu sizce?

1-o.n whey protein (gold standard)
2-superpump250
3-o.n. glutamine kapsul.

uygun mudur kas yapımı için?
amino asid kullanmama gerek varmı ayrı olarak?
gold standarda da 4 gr glutamine var anrenmandan sonra kaç tane daha glutamine almalıyım..(1 kapsul 1 gr glutamine)

saygılar...

on gold standart whey protein
on casein
gaspari superpump250
gaspari size on
mhp glutamin
opti-men multivitamin

merhaba arkadaşlar.bir süredir forumu takip ediyorum ve yardımınız olursa bi kaç sorum olcak.bsn no-xplode,bsn syntha6,bsn cellmass,weider likit mega forte kullanmayı düşünüyorum.bunuların yanında glutamin almalımıyım yada neler almalıyım.teşk

Back
Yukarı