İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüksek kafeinli bir preworkout,gingseng veya yohimbe(bitkisel bir uyarıcı),multivitamin gerisi boş.

aldığın yüksek kafein sana kalp krizi bile geçirtebilir.

Hadi ya.Benim vca yapmışlığım var yüksek kafeinden mi çekinecem şu an bile preworkout olarak 6 tatlı tepeleme kaşığı nescafe içiyorum ki bu da 300 350 mg kafein yapar.Kafein toleransı kişiden kişiye değişir.Örneğin 200 mg kafein içeren bir preworkout bende çok büyük etki yapmaz bu yüzden mr hyde aldım bana göre piyasadaki en etkili içerik.Yalnız sen bu mantıkla kür günlüklerine steroid öldürür de yazarsın.

Öncelikle, dikkat edersen ben
Yazmışım.Yani böyle bir risk olduğunu dile getirmek için yazım.
Ayrıca Ben ''neferist'' adlı arkadaşa yazmıştım.Kendi ağzınla söylemişsin;.
Bu arkadaş yüksek dozda kafein alıp ölse bunun vebali kimin boynuna?.

Nerde neferist e yazdın Direkt olarak benim mesajımı alıntılamışsın.Bu konu suplement tavsiye konusu mu ? Konuyu açan arkadaş baş ne yazmış.

farzedin supplement cennetinde yasiyosunuz ! etrafiniz ucuz ve cesitli supplement kayniyor :)
mukemmel somuc icin neleri tercih ederdiniz ?

Bende kendi tercihlerimi yazdım.Neferist ile hiçbir alakası yok ona nasıl bağladın bu konuyu.Yüksek doz kafeini ben kimseye tavsiye etmedim sadece kendi tercihim olduğunu belirttim.

Sail ilgin için sağol ama zaten bi spor hakkinda yeterince bilgim var.neyi ne zaman ne kadar kullanacağım hakkında bi şeyler biliyorum

meraba arkadaşlar benim bir kaç tavsiyeye ihtiyacım var.
yaklaşık olarak 1,5 senedir spor yapıyorum.. öncesi de var tabi ama.. sürekli olarak parkta mekik, barfiks felan yaptım ve evde dambıl ve s bar gibi ağırlıklarla çalıştım. çok büyük aşama katetmedim vaktim ve imkanım kısıtlı olduğundan dolayı ama iyi bir vücuda sahip olduğumu düşünüyorum fakat istediğim daha fazlası tabiki.. 169 boyunda 66 kiloyum 30 yaşındayım. ince bir yapım var fakat kaba bir görüntüden ziyade hatları daha keskinleştirip kas yoğunluğunu arttırmak ve o şekilde kilomu 70 civarına çekmek istiyorum. genellikle spordan önce muz/yogurt/badem felan yiyorum.. evde pişen yemeğe hayır diyemediğim zamanlar ise zaten yemeği yedikten sonra uzun süre beklemek gerekiyor spor için fakat pek vaktim kalmayacak spor salonuna gitmek için çünkü hem salonlar uzakta hem de 10da kapanıyor hepsi.. spor sonrası ise duş alıp ardından protein tozu içiyorum. bi süre sonra ise makarna, muz yada pilav + ton balığı yada yumurta ile besleniyorum.

gelelim esas meseleye.. 3 ay içerisinde kısmet olursa evleneceğim ve iş yerinde yoğun çalışıyorum, o yüzden takviye ihtiyacım olduğunu düşündüm çünkü düğün zamanı daha diri ve fit olmak istiyorum.
protein tozu, qnt 9000 ve n.o.xplade aldım..

bunları kullanma şekli olarak düşündüğüm,
sabah - (07:00) 2-3 yumurta (spor yapacağım yada yapmayacağım günlerden hangisi uygunsa o gün sabah protein tozu)
öğle - (12:15) iş yerinde ne yemek varsa.. çoğu zaman pilav oluyor..
ikindi vakti - (16:30civarı) 2 tablet qnt 9000
akşam - (19:00) 1 yada 2 adet muz ile biraz yoğurt (ya da akşam yemeği)
akşam - (19:30) n.oxplade 1 litre su ile karıştırıp tüketmem söylendi..
akşam - 20:30 civarında ise spora başlamayı düşünüyorum..
spor sonrası 2-3 tablet amino asit.. ve eve varınca protein tozu içmeyi düşünüyorum.
saat 23:15 civarında ise biraz makarna ya da 1 adet muz yiyerek bazende ton balığı takviyesiyle noktalamak istiyorum..

umarım doğru yere yazıyorumdur =) fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
şimdiden çok teşekkür ederim.
saygılar.

meraba arkadaşlar benim bir kaç tavsiyeye ihtiyacım var.
yaklaşık olarak 1,5 senedir spor yapıyorum.. öncesi de var tabi ama.. sürekli olarak parkta mekik, barfiks felan yaptım ve evde dambıl ve s bar gibi ağırlıklarla çalıştım. çok büyük aşama katetmedim vaktim ve imkanım kısıtlı olduğundan dolayı ama iyi bir vücuda sahip olduğumu düşünüyorum fakat istediğim daha fazlası tabiki.. 169 boyunda 66 kiloyum 30 yaşındayım. ince bir yapım var fakat kaba bir görüntüden ziyade hatları daha keskinleştirip kas yoğunluğunu arttırmak ve o şekilde kilomu 70 civarına çekmek istiyorum. genellikle spordan önce muz/yogurt/badem felan yiyorum.. evde pişen yemeğe hayır diyemediğim zamanlar ise zaten yemeği yedikten sonra uzun süre beklemek gerekiyor spor için fakat pek vaktim kalmayacak spor salonuna gitmek için çünkü hem salonlar uzakta hem de 10da kapanıyor hepsi.. spor sonrası ise duş alıp ardından protein tozu içiyorum. bi süre sonra ise makarna, muz yada pilav + ton balığı yada yumurta ile besleniyorum.

gelelim esas meseleye.. 3 ay içerisinde kısmet olursa evleneceğim ve iş yerinde yoğun çalışıyorum, o yüzden takviye ihtiyacım olduğunu düşündüm çünkü düğün zamanı daha diri ve fit olmak istiyorum.
protein tozu, qnt 9000 ve n.o.xplade aldım..

bunları kullanma şekli olarak düşündüğüm,
sabah - (07:00) 2-3 yumurta (spor yapacağım yada yapmayacağım günlerden hangisi uygunsa o gün sabah protein tozu)
öğle - (12:15) iş yerinde ne yemek varsa.. çoğu zaman pilav oluyor..
ikindi vakti - (16:30civarı) 2 tablet qnt 9000
akşam - (19:00) 1 yada 2 adet muz ile biraz yoğurt (ya da akşam yemeği)
akşam - (19:30) n.oxplade 1 litre su ile karıştırıp tüketmem söylendi..
akşam - 20:30 civarında ise spora başlamayı düşünüyorum..
spor sonrası 2-3 tablet amino asit.. ve eve varınca protein tozu içmeyi düşünüyorum.
saat 23:15 civarında ise biraz makarna ya da 1 adet muz yiyerek bazende ton balığı takviyesiyle noktalamak istiyorum..

umarım doğru yere yazıyorumdur =) fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
şimdiden çok teşekkür ederim.
saygılar.

birkaç düzeltmeyle belki daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Sabah uyanınca whey 1 saat sonrasında kahvaltı. Noxplode spordan yarım saat önce daha uygun olur içilmesi. Ayrıca 1 litreye 1 ölçek katarsanız tadı çok duru olacağından kötü gelebilir ben 300 ml civarında suya katıyorum. Aminoyu spordan hemen sonra yerine önce tüketebilirsiniz. Ayrıca eve gidince whey içmek yerine spordan hemen sonra içmek daha faydalı olur. (kullandığınız whey de önemli tabi spor sonrası izole whey sanırım daha etkili olur daha çabuk kana karışacağı için) 23,15 civarı yiyeceğiniz yemek yağlanma sorunu yaşatmaz umarım.

şimdiden kolay gelsin

Su ana Kadar denemedik suplement birakmamis birisi olarak,en ideal sup kombinasyonunu yaziyorum;
antreman sonrasi whey,baskada hic birsey gerekli degil,yüzlerce suplementin %98 i sadece plasebo etkisi tasiyan suplementler,ve etkisi biz amatörler icin %10 bile degil,bu sebepten sadece antreman sonrasi whey diyorum,hatta bu bile tartisilir,bu düsüncelerin isigindada su an elimdeki suplementleri bitirerek hic suplement kullanmadan bu sporu icraya devam edicem.Suplemente verilecek parayi beslenmeye harcayan birisi hem dogal beslenmis olur Hemde yeterli beslenebilir.bence suplement gerekli degildir.

Su ana Kadar denemedik suplement birakmamis birisi olarak,en ideal sup kombinasyonunu yaziyorum;
antreman sonrasi whey,baskada hic birsey gerekli degil,yüzlerce suplementin %98 i sadece plasebo etkisi tasiyan suplementler,ve etkisi biz amatörler icin %10 bile degil,bu sebepten sadece antreman sonrasi whey diyorum,hatta bu bile tartisilir,bu düsüncelerin isigindada su an elimdeki suplementleri bitirerek hic suplement kullanmadan bu sporu icraya devam edicem.Suplemente verilecek parayi beslenmeye harcayan birisi hem dogal beslenmis olur Hemde yeterli beslenebilir.bence suplement gerekli degildir.
Kreatine bizzat kefilim wheyin yanında

birkaç düzeltmeyle belki daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Sabah uyanınca whey 1 saat sonrasında kahvaltı. Noxplode spordan yarım saat önce daha uygun olur içilmesi. Ayrıca 1 litreye 1 ölçek katarsanız tadı çok duru olacağından kötü gelebilir ben 300 ml civarında suya katıyorum. Aminoyu spordan hemen sonra yerine önce tüketebilirsiniz. Ayrıca eve gidince whey içmek yerine spordan hemen sonra içmek daha faydalı olur. (kullandığınız whey de önemli tabi spor sonrası izole whey sanırım daha etkili olur daha çabuk kana karışacağı için) 23,15 civarı yiyeceğiniz yemek yağlanma sorunu yaşatmaz umarım.

şimdiden kolay gelsin
Teşekkür ederim tavsiyelerin için, Spor bittikten tam olarak ne kadar sonra yemek yemeliyim peki? 23:15 geç evet farkındayım ama spor bittikten sonra bekleme süresini hesaba katarak yazmıştım. 9:30da spor bittiğini farzedersek en erken ne zaman yemek yemeliyim? ve dediğim öğün ideal midir spor sonrası? tavuk göğüs+ makarna yada pilav.. tonbalığı+ makarna yada pilav..

Sail'e katılıyorum, hatta kreatin wheyden daha gerekli bence

Sabah uyaninca(8-10)
Animal cut
5 gr weider glutamine
Weider Cla
30 dk sonra kahvalti
Kahvalti sonrasi animal Pak
Ara ogun( 11.30 12.00)
1 olcek vpx zero carb
5 gr multipower creatine ( ara verdim )
5 gr weider powder bcaa
tribullus
Weider CLA
OGLE YEMEGI
Spordan once
Animal cu( universal)
Weider liquid amino mega forte
Animal GH max
1 olcek Vpx zero carb
Multipower L'carnitine
C4 celleur ( spor esnasinda weider bcaa ile karıştırıp iciyorum )
SPORDAN SONRA
M.power amino liquid
1 olcek vpx zero carb
5 gr weider glutamine
Yatmadan once
Weider amino liquid mega forte
Weider casein
KULLANIM SEKILLERIM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLIYORUM GUN ICERISINDEKI SAATLERI MIKTARLARINI YERLERINI DEGISTIRMEM GEREKIRMI ? ZAMAN AYIRIP CEVAP VERICEK OLANLARA SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM ( midene yqzik karacigerine yazik gibi yorumlar cok duydum cok skldm o tarz yorumlardan sadece MALLARIM bunlar kullanim sekillerim dogrumu yanlismi yanlissa nerfe yanlisim )

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.uzun süredir fitness ve vücut geliştirme ile bilgi topluyorum...tekrar hataya düşmemek için...4-5 yıl önce önce bu konularda sıfır bilgim olduğu için gaza gelip elime aldığım 8 kg dambıl ile 1 sene sonra düzensiz çalışmayla birlikte kaslarım gelişeceğine dahada eridi.protein almadığım için sanırım yada çalışma bozukluğu,bilgisizlik :( şimdi tekrar başlayacağım...ama aklıma takılan şu : şimdi protein tozu kullanmak istiyorum.almışken kaliteli bir şey alacağım.isole whey olabilir.ama bu proteinler vücuda eşit olarak mı dağılıyor.nasıl anlatsam bilmiyorumki.ben daha çok kol ağırlıklı çalışacağım için proteinlerin daha çok kollarıma yığılmasını(nasıl olucaksa artık) :) istiyorum.göbeğimde birikmesini değil.cahilliğime verin ama ama başka türlü anlatamadım.bcca,glutamin,amino,vs.vs değişik ürünler var öyle bir supplement kombinasyonu önerin ki kas kaybı yaşamıyayım daha çok kol bölgem verim alsın.teşekkür ederim.ancak bu kadar anlatabildim.forumda kombine supplementler var gerçi onlarada göz atarım.sağolun.

başka yere konu başlığı açtım aslında ben. üstteki mesajı yazmıştım ama ama net bir mesaj alamadım.hatta çok cahilsin keşke steroid bassan tarzı ilber ortaylı ayarı yedim :) bu arada nasıl bir mesaj atmışım ben bile anlayamadım :)

Back
Yukarı