maietnigri
Üye
50 calibre al c4ün bir numarası yok.
c4 tek kelimeyle kalite bir ürün dostum. aldığıma pişman değil. pekçok açıdan etkisini gördüm

50 calibre al c4ün bir numarası yok.
Ne mutlu sana ben 3 saat aç kalıp 3 ölçek atmadıkça beta alanin kaşıntısı gelmiyor. Nox dediğinde de o hisleri ararım yoksa aspirin c vit kafein yapardık. Ama tabi noxların herkese de etkisi başka...c4 tek kelimeyle kalite bir ürün dostum. aldığıma pişman değil. pekçok açıdan etkisini gördüm![]()
Evet dostum. Uründen urune etkiden ziyade, kullanan kisilere gore degiskenlik gösteren bir etki durumu var. Ben karincalanma etkisini bir olcek aldigimda parmaklarimda; 1.5 olcek aldigimda her yanimda hissettim.Ne mutlu sana ben 3 saat aç kalıp 3 ölçek atmadıkça beta alanin kaşıntısı gelmiyor. Nox dediğinde de o hisleri ararım yoksa aspirin c vit kafein yapardık. Ama tabi noxların herkese de etkisi başka...
Uzun deneyim ve araştırmalarım sonucunda :
dymatize isolate whey
weider kreagenic
weider tribulus
olimp multivitamin
musclepharm assault
g n c coq10
g n c triple fish oil + krill
vitargo electrolyte
weider glutamine
olimp bcaa
ultimate vegetable greens
Sıralama kendi fikrime dayalı olarak, önem sırasına göre oluşturulmuştur. İlk 4 ü bence supplement kullanılacaksa olmazsa olmaz, gerisi isteğe bağlı.
Uzun deneyim ve araştırmalarım sonucunda :
dymatize isolate whey
weider kreagenic
weider tribulus
olimp multivitamin
musclepharm assault
g n c coq10
g n c triple fish oil + krill
vitargo electrolyte
weider glutamine
olimp bcaa
ultimate vegetable greens
Sıralama kendi fikrime dayalı olarak, önem sırasına göre oluşturulmuştur. İlk 4 ü bence supplement kullanılacaksa olmazsa olmaz, gerisi isteğe bağlı.
zaten o protein tozunun değeri %90 üzeri gayet iyi bir ürün benceReklam olmaması icin urun temin ettigim yeri soylemiyecegim fakat piyasadan ürüne göre 50-60 liraya varan indirimlerle satis yapildigi icin orasini tavsiye ediyorum ben.( özel mesajdan yazabilirim)
Weider protein tozu 280-300 liradır buna bukadar para vermektense 150 liralik protein tozu glutamine bcaa ve hatta creatine 4 lüsünü yapmak bence cok daha mantıklı kendi yaptigim stack soyle;
4D isolate matrix (50 servis) 149 TL
Mp bcaa 69 TL
Mp glutamine 59 TL
MVP Creatine monohidrat 29 TL
Hardline l-carnitine 3.000 mg 80 TL
Mp Assualt 79 TL
TOPLAM ; 474 TL lik kür Tabiki hepsini aynı zamanda almadım (whey bcaa glutamine tek seferde aldım) creatine ve assualt hacim icin daha onceleri almistim creatine ise definisyon yaptigimdan dolayi kullanmiyorum su topluyor
Benim favori kürüm kısaca ve yine aynısını almayı planladığım
Whey+bcaa+glutamine bunların toplman maliyeti 274 TL Bence en iyi protein tozundan daha etkili ve mantıklı
Bence fiyat performans açısında MÜKEMMEL bir ürün ilk başta almaya yanaşmamıştım markasını hiç duymamıştım arnold whey almıştım onun yerine o bitince bir deneyim dedim hem isolate ve fiyatı uygundu şimdi 2. Kutuyu kullanıyorum bitsin yine aynısından almayı planlıyorunzaten o protein tozunun değeri %90 üzeri gayet iyi bir ürün bence28 gr da 26 gr protein