İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
creatine su tutabilir fakat yağ yakma aşamasındaki negatif etkisini nasıl bağladınız anlamadım!su tutunca vucut yağ yakmıyormu?ayrıca creatıne bu yağ yakımı esnasında katabol durumu önlemede oldukça yardımcıdır.sıradan bir amino ile kasyıkımı nekadar önlenebilir...

-Kre Alkalyn-Ultimate
-Optimum Whey
-Universal 3001 Amino
-Universal ZMA
-Optimum Casein
-Animal Nitro
-Universal GH Max
-Animal cuts

ilk mailimde yanlış süre vermişim, 6 aydır salona gidiyorum. Amacım aşırı hacim yapmak değil. yağ yakmak ve biraz şekil yapmak. yukarıda saydığım supplementlerden nasıl bir kombinasyon yapmalıyım?

Ya arkadaşlar niye cevap yazmıyorsunuz? duh üzülüyorum ama...
Ardarda tekrar yapmayınız.
Bu davranışınız da bizi üzüyor.

Sabırlı olunuz, mutlaka devap gelecektir.
Forum kurallarını okumalısınız.

hellimlive ilk aşamada animal cuts ve yanında proteın tozu yeterli olacaktır.yağ yakımı bittikten sonra yeni bir kombinasyon yapılabilir.

supplament cenneti demişken bu cenneti resim olarak tam başlığına koymak istedim;)

benim şu anki kürüm

optimum whey
animal pak
universal creatine
universal glutamine
weider amino 2200

2 ay sonraki kürüm

optimum whey
1 multivitamin
creatine
glutamine
bsn nitrix
tribulus

Eklentiler

• cennet.jpg
    cennet.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 557
merhaba. forumda yeniyim. nereye yazıcağımı tam bulamadım kusura bakmayın. 8aydır bu sporla meşgulum. 180 .. 83kg im. weider whey protein kullandım 2.3. kg
bitti ultimate iso sensation 93 kullanıyorum. almanya doğumlyum. babam gidip gelebiliyo. ordan getirdi weider ı. iso bittikten sonra, muschletech nitro getirticem. tr e oranla fiyatlar çok farklı. BSN NO EXPLODE a kaynatırım arada :) faydasını görürmüyüm. bunun dışında tavsiyeniz varmıdır? teşekürler

herkes kendi kendinin doktoru olmalı ve vücudunun ne ihtiyacı olduğunu az çok kestirerek suplement almalı..ben zayıf bünyeli olduğum için hardline zone ile hardline carbopure karıştırıp kullanıyorum şuan tek derdim hacim kazanmak :)

arkaslar merhaba,

elimde musletech creakic,leukic,nitrotech ve nano9x,weider ultra amino var.Nasıl kombine etmeliyim,ne ekleyip yada neyi çıkarmalıyım.yardımlarınızı rica ediyorum.

boy:183
kilo:76
2 senedir spor yapıyorum ancak hacim anlamında çok birşey kazanamadım.bu nedenle bir kür yapmaya karar verdim.

teşekkurler.

arkaslar merhaba,

elimde musletech creakic,leukic,nitrotech ve nano9x,weider ultra amino var.Nasıl kombine etmeliyim,ne ekleyip yada neyi çıkarmalıyım.yardımlarınızı rica ediyorum.

boy:183
kilo:76
2 senedir spor yapıyorum ancak hacim anlamında çok birşey kazanamadım.bu nedenle bir kür yapmaya karar verdim.

teşekkurler.

glutamine ve multi-vit-mineral eklemeniz yeterli..

merhaba...

amatör bırı olarak kafam çok karıştı.forumları okudum durdum ama herkesın supplementlerı kullanısı farklı farklı...nasıl kullanılması gerektıgıne dair yazıları da okudum ama yorumlarda herkes bunları farklı zamanlarda aldıklarını yazmış,dolayısıyla bende daha etkılı oldu dye kıyas yapılmıs.

Ben whey proteın -creatin-glutamın 3 lüsünü kullanarak başladım.
Whey proteını antremandan 40 dk once 2 ölçek
creatini antreman sırasında kıloma gore ölçeklı 1 ölçek ,yudum yudum içiyorum.
Glutamını spor sonrası 40. dk da 10gr alıyorum.

lütfen bu konuda deneyımlı bırılerı beni yönlendırebılırmı? boşu boşuna etkılı olmayan bır kullanışta olmaktan korkuyorum.

merhaba...

amatör bırı olarak kafam çok karıştı.forumları okudum durdum ama herkesın supplementlerı kullanısı farklı farklı...nasıl kullanılması gerektıgıne dair yazıları da okudum ama yorumlarda herkes bunları farklı zamanlarda aldıklarını yazmış,dolayısıyla bende daha etkılı oldu dye kıyas yapılmıs.

Ben whey proteın -creatin-glutamın 3 lüsünü kullanarak başladım.
Whey proteını antremandan 40 dk once 2 ölçek
creatini antreman sırasında kıloma gore ölçeklı 1 ölçek ,yudum yudum içiyorum.
Glutamını spor sonrası 40. dk da 10gr alıyorum.

lütfen bu konuda deneyımlı bırılerı beni yönlendırebılırmı? boşu boşuna etkılı olmayan bır kullanışta olmaktan korkuyorum.

üç ürününde kullanımları ayrı ayrı forumda var..burda tekrar offtopic yapmaya gerek yok bence..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/creatine-t-rlerine-genel-bak-t4345.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozlari-t46p5.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/glutamine-nedir-t2629.html
gibi

uzun aradan sonra merhaba..
yukarida ozetledigim listeyi iki defa degisik araliklarla denedim, ve cok faydasini gordum.
paraya kiymak isteyen arkadaslara tavsiye ederim

1)Optimum whey on
2)Ultimate Kre-alkalyn
3)Optimum amino 2222
4)Universal animal pump
5)Universal glutamin
6)Now Glucosamine (yolda)
9)Now Tribulus (yolda)
10)Optimum Opti men multivitamin. (yolda)

Tamamen bodyforum'da paylaşılanları inceleyerek oluşturulmuş bir kombinasyondur..

Son 3 ürün hariç diğerlerini bir süredir kullanıyorum hiçbir yan etki görmedim (özellikle pump için söylüyorum).

Kombinasyonum tecrübeli arkadaşların yorumuna açıktır,bunların tamamını aynı anda kombine edeceğim.

optimum whey gold
animal pak
bsn no-explode
bsn nitrix
multipower weight gainer
multipower red kick
solgar calcium magnesium zinc
fish oil
solgar b- complex
solgar Glucosamine Chondroitin Complex
selamlar herkese! bu urunlerı ıceren bi kombinasyonu kullanmayı planlıyorum.
uzun yıllar sporun cesıtlı dallarında aktıf olarak bulundum.hala dewam edıorm;ama vg de
cok ta fazla gecmısım yok.altyapı saglam ama yaptıgım dier sporlardan dolayı:p bu yaz boyunca yaklasık 4 ay vg ye yonelıcem.daha sonrasında da uni.baslayınca bu yazınkı kadar aktıf olmasada dewam edıcem.vucudumdaki yag oranı yuzde 3 lerde olmasına ragmen karın kaslarının usutu yaglı.bu konuda forumun dier sayfalarında cok guzel bılgıler mevcut zaten.su aralar paso girileri okuyorum:D boy 177cm kilo 68.yukarıdakı kombınasyonla ılgılı tavsıyerlerde(marka,cesit vb.) bulunursanız cok sewınırım.
herkese ii antrenmanlar :D

optimum whey gold
animal pak
bsn no-explode
bsn nitrix
multipower weight gainer
multipower red kick
solgar calcium magnesium zinc
fish oil
solgar b- complex
solgar Glucosamine Chondroitin Complex
selamlar herkese! bu urunlerı ıceren bi kombinasyonu kullanmayı planlıyorum.
uzun yıllar sporun cesıtlı dallarında aktıf olarak bulundum.hala dewam edıorm;ama vg de
cok ta fazla gecmısım yok.altyapı saglam ama yaptıgım dier sporlardan dolayı:p bu yaz boyunca yaklasık 4 ay vg ye yonelıcem.daha sonrasında da uni.baslayınca bu yazınkı kadar aktıf olmasada dewam edıcem.vucudumdaki yag oranı yuzde 3 lerde olmasına ragmen karın kaslarının usutu yaglı.bu konuda forumun dier sayfalarında cok guzel bılgıler mevcut zaten.su aralar paso girileri okuyorum:D boy 177cm kilo 68.yukarıdakı kombınasyonla ılgılı tavsıyerlerde(marka,cesit vb.) bulunursanız cok sewınırım.
herkese ii antrenmanlar :D

Hem vücudunda %3 yağ var, hem de karın kaslarının üstü yağlı...

Sen hayatında hiç %3 yağ oranı görmemişsin!

Popüler supplementları toplamayla düzgün bir kombine olmaz.

Antrenmanlarını yapar, eksiklerini görürsün. Ondan sonra eksikleri destekleyecek "DESTEK ÜRÜNLERİ (Supplement)" alırsın.

Şu yazdıklarına bakıyorum, ordaki ürünlerin toplamı en az 500 TL.

Bu kadar kör cahil bu konuya dalabilmek için ya paranın insanın gözünde hiç kıymetinin olmaması lazım ya da çok zengin olmak lazım.

Bana sorarsan bu kombineyi bir yere not et, antrenmanlarına başla, şöyle bir bb'deki o cahillik dönemini atlat (bu dönemi bb'ye başlayan herkes yaşar, sana has birşey değil), ondan sonra vücudunu tanıdıkça sana gereken destek ürünlerine kulaktan dolma değil de bilerek karar verirsin, kombineni yaparsın.

İyi sporlar.

Back
Yukarı