İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 3-4 yıl önce sinsi sinsi başlamıştı.Saçlarım uzundu o yüzden pek takmıyordum ama saçı kestirince kendimi tanıyamamıştım.Sonra ben de kazıttım durdum resmen dazlak gezdim 1 yıl,neler kullanmadım ama nafile.Genetik kellik olunca hiçbiri fayda vermiyo.Sonra yaklaşık 8 aydır propecia kullanmaya başladım,müthiş sonuçlar aldım :D

mrb biraz alakasız olucak ama bu saçı döken ve cıkartan seyler ne :S bu konuda bişey yazarsanız sevinirim

merhabalar 2 aydır bu sporu yapıyorum ve yaklaşık bir ay sonra supp kullanmaya başlayacağım kafamda belirlediğim ürünleri yazıyorum acaba eksik yada içlerinde gereksiz olanlar varmı?? yorumlarınız şimdiden teşekkür ederim

antremanlarım genelde 1,5 ile 2 saat arası değişiyor ve haftanın 6 günü gidiyorum.

ürünler
MRM, metabolic whey (protein)
twinlab mega taurine (amino asit)
twinlab creatine fuel stack (creatine)
twinlab nitric fuel (performans artırıcı)
twinlab l-glutamine (glutamine)

rechodayi kaç yaşındasınız ve anatomik yapınızı boy ve kilonuzu ölçülerinizi bilmiyorum ama yeni başlayan biri için çok fazla bir antreman ve supplement tercihi içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.eğer kütle kazanmak istiyorsanız haftada 3 gün en fazla 4 gün antreman yapmalısınız.ve ilk bir yıl whey protein ve bcaa dışında bir ürün kullanmamanızı tavsiye ederim.kullanacağınız ürünlerde kaliteli ürünleri tercih edin.evet fiyat fazla olabiliyor ama vücuda en az zarar verenleri tercih edin.

biopro whey protein+glutamine+creatine+saf arginine+saf ornithine+weider megafort+glucosamine+shark cartilage+Vit.C+Vit.E+Vit B komp.+ Omega 3-6-9 + Flaxseed Oil+ ZMA + Tribulus + Multivitamin+saw palmetto+ Acetyl L-Carnitine+Alpha Lipoic Acid+Lecithin+Milk Thistle

yeter bana :)
abi bunları nasıl kullanıyorsun yazarmısın yani hepsini karıştırıyormusun ne yapıyosun nasıl içiyosun

dexter i şahsen tanırım yarışmalara katılmışlığı türkiye dereceleri vardır o yüzden o seviyeye kadar en az 5-6 yıl lazım...kombinasyon yaparken buna da dikkat çekmek istedim...

ıyı gunler ben yurtdışından ilaç aldım aldığım ilaçlar ;
- optımum Hydrowhey
- optimum glutamıne 1000 mg
- universal amıno 2700
- universal %100 Beef amıno
bana bunları nasıl bır kombın yapılması konusunda yardımcı olurmusunuz.bu ılaçları nasıl kullanmam gerek?

rechodayi kaç yaşındasınız ve anatomik yapınızı boy ve kilonuzu ölçülerinizi bilmiyorum ama yeni başlayan biri için çok fazla bir antreman ve supplement tercihi içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.eğer kütle kazanmak istiyorsanız haftada 3 gün en fazla 4 gün antreman yapmalısınız.ve ilk bir yıl whey protein ve bcaa dışında bir ürün kullanmamanızı tavsiye ederim.kullanacağınız ürünlerde kaliteli ürünleri tercih edin.evet fiyat fazla olabiliyor ama vücuda en az zarar verenleri tercih edin.

21 yaşındayım 72 kilo 176 cm boyundayım vücut ölçülerim çok fazla abartılacak bir yapıda değilim

yorumunuz için teşekkürler

ben bu ürnleri çok fazla tercih etmemekle beraber. bcaa , yağ yakıcı yada performans arttırıcı gibi daha çok detay çalışması yapanların kullandıkları urunleri tercih etmem. ancak bi donem yaptığım : creatine + whey ( marka vermiyorum ama whey yerine aa olacaksa weider 3050 ) + glutamine . bunları zamanında tamamı optimum olacak şekilde kullandım. gerçektende cok iyiydi. yine boyle şeyler için vakit ve para yaratabilirsem yine bu kombinas yonu kurarım. izim gibi orta (hatta ortanında altında) sporcular için en makul ve sonuc veren sistem bence creatine + whey + glutamine üçlüsüdür. kullanımı ise ant. yarım ssat once creatin meyve suyuyla . ant hemen sonra whey + bir miktar creatin daha ( ilkinde 5 gr kadar aldığımızı dusunursek. bundada 2-3 gr kadar shake içine ilave) gece yatmadan once ve sabah kalkar kalkmaz glutamine. glutamine ant onceside creatin ile birlikte olabilir. 21 gun kreatin kullanımı daha sonra 21 gun ara. bu ara sureçte twinlab likit amino idman oncesine taşınır. ben boyle yapardım. keşke yine yapabilsek. iyi çlışmalar saygılarımla ...

-Muscletech Hydroxycut
-Gnc mega men
-weider pure creatine
-Fish oil eczane işi..
bunlar elimde olduğundan dolayı benim için en ideal kombinasyon bu (: üstüne bir de muscletech nitrotech ya da optimum whey protein almayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
Kişisel tercihim;

Vitamin: Animal Pak veya Controlled Labs Orange Triad
Protein: Ultimate Nutrition Prostar
Balık Yağı: Nordic Naturals Omega 3
Pre-workout: USPS Labs Jack3d
Intra: Scivation Xtend
Post Workout: ON After Max
Yatmadan Önce: Animal PM

Şu an:
yağ yakıcı: Usps labs Oxyelite pro, ventolin, ids acetyl-carnitine
Antreman öncesi: 4 ever fit caffein, bemiks c
antreman ortası: ast bcaa 4500 den 6 adet
antreman sonrası: sytrax nectar 1 ölçek, ast creatine 5 gr, bodytech glutamine 10gr
gün içinde: gaspari myofusion whey protein, now foods omega 3-6-9, ast multivitamin
uyumadan önce dymatize zma
bunlarla beraber ketojenik diyet yapıyorum. Diyete başlayalı 1 hafta oldu gayet memnunum^^ Bu sporda aralıksız 3. yılımı bitiriyorum. Yaş 20

Merhaba beyler..Benim elimde şuan

ON whey protein tozu
Universal amino
Weider creapure var.Bunları nasıl kombine edicem bana bi yardımcı olursanız tavsiye verirseniz çok sevinirim.

.Muscletech Nitro-tech Hardcore
.BSN Cellmass
.BSN Nitrix
.Bsn NO-Xplode
.Scivation Xtend
.Twinlab AminoFuel
.Animal Pak
.Optimum Zma

Ben Olsam Önem Sırasına Göre;
1-Muscletech Nitrotech %100 Whey Protein
2-Universal Glutamine
3-Universal Kreatin Monohidrat
4-Universal GH-Max
Bunlar inanın yeter işte mükemmel kombine!

merhaba arkadaşlar ben

MHP GLUTAMİN SR
APLODAN
ANİMAL PAC
NİTROTECH
CELL MASS

ürünlerinin sparişlerini verdim bunlardan kür yapıcam sizce uygunmudur nasil bir kür olur

kolay gelsın herkese..

altta belırttıgım urunlerın sıparıslerını verdim ..eksıklerım veya tavsıye edecegınız urunler varsa bana bıldırırsenız sevınırım..Mega forte kullandıgımıcın amıno ve bcaa konusunda kafam karısık bu konuda da bana yardımcı olursanız sevınırım
amıno acıd kullanmaya ıhtıyacım var mı extradan mega forte
nın yanında ?
ve de mega forte ıle ılgılı bı kafa karıstırıcı nokta var alttakı yazı ıle ılgılı sanırım demek ıstedıgı define zamanında bcaa alırsanız daha ıı defıne olursunuz defıne olmak ıstemıyorsanız bcaa almayın mı yardımcı olursanız sevınırım
Definisyon döneminde, özellikle daha güçlü bir definisyona yardımcı olması için antremandan 45 dakika önce 6 tablet Weider All Free Form BCAA 2000 ve antremandan hemen sonra yine 6 tablet Weider All Free Form BCAA 2000 kullanınız.

Aktif Kullanım Sırları (definisyin dönemi dışında)

BCAA kombinasyonu yüksek ürünlerle aynı anda kullanılmamalıdır, çünkü BCAA'lar L-Arginine ve L-Ornithine amino asitlerinin beyine ulaşmasını engeller. Definisyon döneminin en ciddi yardımcılarından biridir, kas sisteminin madde alışverişini artırdığından dolayı yağ yakımını kolaylaştırır ve hızlandırır.

O.N hydrowhey
Bsn Cellmass
Weider mega forte
MHP glutamine sr
neler eksık neler ekleyebılırım tavsıyelerınız ıcın sımdıden tesekkurler

Optimum Nutrition %100 Whey (antreman sonrası suyla yatmadan sütle)
Universal Amino 2700 (antreman öncesi 3 sonrası 2 tane)
Hydroxycut Harcore x (kahvaltıdan sonra 3 akşam yemeğinden sonra 3)

Back
Yukarı