İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar.
3 aydır duzenli olarak bu sporu yapıyorum. Son 2 aydır on whey ve casein kullanıyorum. Ama artik whey protein yanina 2 farklı ürün kombine etmeyi düşünüyorum.
Aklımda whey + bcaa + creatin var.
Bu üçlü nasıl? Veya farklı bir alternatif tavsiyeleriniz var mi?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.. Kısa ve öz bir sorum olacak sizlere. Bu sitedeki insanların bilgilerine güveniyorum. Çünkü tamamen body forum sitesi. Ben haziran 10 dan sonra günlük karbonhidrat yağ protein hesaplaması yaparak max. kas kazanımı . max. yağ yakımı için antremanlarıma ve beslenmeme yön vereceğim.Beslenmem uykum ve antremanlarım tam olacak allahın izniyle. Ancak hangi supplementleri kullanmam gerektiği hakkında bilgim yok. Daha önce whey protein glutamin no xplode gibi supllementleri kullandım. Ama artık bir profesyonel gibi suplement kullanıp dinlenip beslenmek istiyorum. Amacım belirttiğim gibi max. kas max. yağ yakımı .Suplement kombinasyon önerilerinizi bekliyorum deneyimli abilerimden hocalarımdan , kardeşlerimden . Şimdiden iyi forumlar dilerim.

selam arkadaşlar şu an elimde 3whey matrix , burner , noxx , cla one , chronıum pıcolıne ve argının var beslenmeme de dıkkat edıyorum haftanın 3 gunu fıtness ıkı gunu crossfit ve dıger ıkı gunu dınlenme yapıyorum. hacimden ziyade definasyona ağırlık verdim. saydığım ürünler tahmini 3 hafta sonra biticek. sizce aynı takviyelere devam mı ediyim ? ya da burner noxx u çıkarıp anımal cuts ve nıtro mu alıyım. tavsıyelerınızı bekliyorum. lütfen yardım edin kafam cok karıştı :(

selam arkadaşlar şu an elimde 3whey matrix , burner , noxx , cla one , chronıum pıcolıne ve argının var beslenmeme de dıkkat edıyorum haftanın 3 gunu fıtness ıkı gunu crossfit ve dıger ıkı gunu dınlenme yapıyorum. hacimden ziyade definasyona ağırlık verdim. saydığım ürünler tahmini 3 hafta sonra biticek. sizce aynı takviyelere devam mı ediyim ? ya da burner noxx u çıkarıp anımal cuts ve nıtro mu alıyım. tavsıyelerınızı bekliyorum. lütfen yardım edin kafam cok karıştı :(

Bilmiyorum kullandigin urunleri hic kullanmadim ama ANIMAL serisi benim icin hep 1 numaradir ;)

Merhaba arkadaşlar.
3 aydır duzenli olarak bu sporu yapıyorum. Son 2 aydır on whey ve casein kullanıyorum. Ama artik whey protein yanina 2 farklı ürün kombine etmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Kaliteli wheylerde o saydıkların zaten var..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yarışma ne zaman ? Ona göre tavsiye versin millet :)))

selamlar arkadaşlar. müsadenizle bilginize danışmak istediğim bir husus var. 2 ay kadar önce
MuscleTech Hydroxycut Hardcore Ignition Stix 40 aldım 15 gun sonra şekerim ataklar şeklinde düştü. bıraktım bunu. sonra
spor once l- carnıtın kullanımını tasvip edenler var, bunun üzerine Ultimate Nutrition L-Carnitine 2000mg 355 ml aldım ama bugun 1 yemek kaşığı aç karnına içtim aynı şeker sorununu bundada yaşadım. herhangı bır sağlık sorunum yok ama neden böyle şekerim düşüyor, yorumlarınızı almak istiyorum. bunu da mı kullanamayacağım :( şimdiden teşekkürler

selamlar arkadaşlar. müsadenizle bilginize danışmak istediğim bir husus var. 2 ay kadar önce
MuscleTech Hydroxycut Hardcore Ignition Stix 40 aldım 15 gun sonra şekerim ataklar şeklinde düştü. bıraktım bunu. sonra
spor once l- carnıtın kullanımını tasvip edenler var, bunun üzerine Ultimate Nutrition L-Carnitine 2000mg 355 ml aldım ama bugun 1 yemek kaşığı aç karnına içtim aynı şeker sorununu bundada yaşadım. herhangı bır sağlık sorunum yok ama neden böyle şekerim düşüyor, yorumlarınızı almak istiyorum. bunu da mı kullanamayacağım :( şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun öncelikle.. Ürünleri içmeni takiben mi şeker düşmesi oluyor? Yoksa aktivite sonrası mı ?

teşekkürler yanıtınız için. evet içtikten 10 dakıka sonra kadar başlıyor o korkunç anlar. daha spora başlamadan yanı.

teşekkürler yanıtınız için. evet içtikten 10 dakıka sonra kadar başlıyor o korkunç anlar. daha spora başlamadan yanı.

Emin misin herhangi bi saglik sorunuyun olmadigina? Bence bi kontrola git birde alerji testi yaptir

Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.

Uc aydir spor yapip iki aydir destek kullaniyorsan cok aceleci davranmissin demektir. Hele creatin kombine etmek icin cok cok erken.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selamlar, olduda idmana gideceksiniz elinizde nox tarzı bir ürün kalmadı, kendim bir karışımım hazırladım muhakkak deneyin .. 300 ml süt 1 ölçek whey 1 büyük muz ve kivi portakal (veya mevsim meyvesi 1 tane) ve ek olarak 1 er kaşık bal pekmez tahin eklemesi yaparak blendır da karıştırın içilesi kıvama gelinceye kadar ve idmandan 30 dakka önce alıp gidin inanılmaz enerji veriyor, müsait bir zamanda yapın ben izin günleri yapma imkanım oluyor tabi :)

Selamlar, olduda idmana gideceksiniz elinizde nox tarzı bir ürün kalmadı, kendim bir karışımım hazırladım muhakkak deneyin .. 300 ml süt 1 ölçek whey 1 büyük muz ve kivi portakal (veya mevsim meyvesi 1 tane) ve ek olarak 1 er kaşık bal pekmez tahin eklemesi yaparak blendır da karıştırın içilesi kıvama gelinceye kadar ve idmandan 30 dakka önce alıp gidin inanılmaz enerji veriyor, müsait bir zamanda yapın ben izin günleri yapma imkanım oluyor tabi :)
Verir de içine koyduğun o kadar şeyin kalorisi nasıl olacak ? :) :) Sırf birer kaşık tahin pekmez 90 kaloriye yakın, yarım yağlı süt de 90 kalori. Kafadan 120 kalori de muz desek etti 300 kalori :D Tamam bomba gibiyiz patlamaya hazırız da bunları yağ olarak depolamaz mıyız ?

Verir de içine koyduğun o kadar şeyin kalorisi nasıl olacak ? :) :) Sırf birer kaşık tahin pekmez 90 kaloriye yakın, yarım yağlı süt de 90 kalori. Kafadan 120 kalori de muz desek etti 300 kalori :D Tamam bomba gibiyiz patlamaya hazırız da bunları yağ olarak depolamaz mıyız ?
Dostum bu karışım zaten tam bir patlama karışımı içinde doğal şeker protein karbonhidrat her şey var .. kesinlikle güç artışı da oluyor.. bu hergün yapılmaz zaten hafda birgün deneyin, arada bir vücudu şımartmak lazım.. :)

Bilmiyorum kullandigin urunleri hic kullanmadim ama ANIMAL serisi benim icin hep 1 numaradir ;)
bende öyle yapıcam dostum. protein tozum var şimdilik ama diğerlerinin yerine (chronıum pıcolıne harıiç) animal cuts animal nitro alıcam ha bir de l - carnitine ' e devam o da hardline olur muhtemelen. :)

Yaklaşık 10 aydır haftada 4 gün düzenli olarak BB yapıyorum ki her bir antrenmanım en az 30 dk cardio 90 dk ağırlık çalışması üzerine.Boyum 1.82 m kilom 90 kg yaşım 34. Elimde ON Gold Standart Whey ,ON Gold Standart Casein,MusclePharm Creatine,Grenade 50 Calibre pre-workout ,Solgar Omega-3 950 ve Solgar VM-75 Multivitamin ürünleri var.Bunların yanına sizce Xtend BCAA ve Weider Glutamine mi yoksa sadece komplex amino asitlerden Weider Super Aminos'u mu eklemeliyim? Yoksa üçünü birden mi almalıyım.Beslenme alışkanlıklarım maalesef pek etkili değil,supplement kullanımına öyle ya da böyle ihtiyaç duymaktayım. Supplement konusunda tecrübeleriniz ışığında yol gösterirseniz çok mutlu olurum,yeni önerilere ve kombinasyonlara her zaman açığım.

Emin misin herhangi bi saglik sorunuyun olmadigina? Bence bi kontrola git birde alerji testi yaptir
yenı tahlil sonuçlarımda b12 düşük çıktı bır de troit hapımı fazla alıyormuşum ama hiç de zayıflatıcı bır etkide bulunmamış maalesef, doktorda şaşırdı. artık bu ilaçların içinde şeker metabolizmasını etkileyen ne varsa bilemiyorum :( acaba daha basit bir içeriğe sahip l-carnitin mi kullanmalıyım.

Back
Yukarı