anilemine1
Üye
ne oldu yahu yardımsever sporculara
Bir Allah'ın kulu yorum atmamış

Bir Allah'ın kulu yorum atmamış

tavuk ve etin de evde yapılanı hiç yiyemiyorum. ancak sote şeklinde mantarlı tavuk yiyebiliyorum. ama sürekli bulgur pilavı yerim kolay olduğu için umarım kilo verebilirimprotein içerikli yemekler yiyebilirsin. ton balıklı salata, hindi göğsü ızgara,bulgur pilavı olabilir hem uzun süre tokluk sağlar hemde pirinçe göre insülin direnci çok daha iyidir. ideal bir menü protein içeren bir gıda (et,tavuk,balık,hindi eti, ciğer vs vs) + lif içeren bir gıda bulgur olabilir(baklagiller olabilir) + sebze + yoğurttur bence.
6 aylık bilgilerimle sadece şunu söyleyebilirim ayva göbeğini yok etmek istiyorsan öncelikle tost benzeri ayak üstü atıştırmalık yiyeceklerden uzak dur protein ağırlıklı beslen basit karbonhidrat alma bulgurdan al alacağını ekmek tavsiyem tüketme ancak kesemiyorsan günlük için avuç içini geçmesin ve en az 45-50 dk kardio kas.Herkese merhaba yeniyim buralarda
Hem forumda,hem sporda
Bir kadın olarak çok fazla gözle görülür bir problemim olmasa da hem ayva göbeğimden kurtulmak hem de sporu bir yaşam biçimi olarak hayatıma katmak için baş koydum bu yola.
Yorumlarınızı okudum da sizler baya terimlerinizde bu yola çok önceden başladığınızı hissettiriyorsunuz bu çok güzel
Ama biz yeni başlayanlar içinde daha anlayabielceğimiz kelimelerle bazı bilgilendirmelerde bulunursanız ellerinizden öperiz
Sabah 8:45'ten akşam 17:45'e kadar ayakta çalıştığım bir işim var. Toplasanız iki saat oturuyorumdur. Akşam da saat 18:30 da sporda oluyorum 1.30 saat spor yapıyorum. Haftada 4gün spor ve spor günlerimde spor saatimden 2 saat önce kepek ekmeğine tulum peyniri ve domates tost yaptırıyorum.küçük boy bir tost bu. Spordan geldiğimde ise ne yemeliyim sizden öneriler bekliyorum.henüz 4. Günüm ve dört günümün akşamını sayarsak bir gün barbunya salata,diğer gün salata ve yoğurt,üçüncü gün tavuk salata yoğurt,bugün de tavuk ve mantarlı sote yeşillil ve yoğurt yedim. Yanlarında 2dilim kepekli ekmekle yiyorum canım ekmekte istiyor çünkü.. yorumlarınızı bekliyoruuum
Ben size izninizle birşey sormak istiyorum önceden 4 5 ay düzenli fitness yaparken why protein tozu almıştım şimdi bıraktım tabi fitnesi sabah benim aç karnına doğa sporu yapma huyum var en az bir saat 6 adet yokuş da çıkarım ve sabah aç karnına sadece sütle whey içmememin bir zararı olurmu düzenli besleniyorum ?? Sevgilergünlük kalori ihtiyacını hesapla bir siteden atıyorum 2300 en az 1600 en fazla 1800 kalori civarında beslensen ayda 2 ile 3 kg verebilirsin kabataslak bir rakamla.
sabah aç karna o şekilde spor yapman vücudun yağlanmasını engeller hatta yağ bile yakarsın. wheyin zararı olmaz da kahvaltı için az olur . 1 saat sonrasında başka hafif bir öğün daha yemen gerekirBen size izninizle birşey sormak istiyorum önceden 4 5 ay düzenli fitness yaparken why protein tozu almıştım şimdi bıraktım tabi fitnesi sabah benim aç karnına doğa sporu yapma huyum var en az bir saat 6 adet yokuş da çıkarım ve sabah aç karnına sadece sütle whey içmememin bir zararı olurmu düzenli besleniyorum ?? Sevgiler
Öncelikle çok teşekkür ederim sonrasında hemen kahvaltı yapmam gerekiyor Çünki diyetisyen saatli beslenmem gerektiğini söyledisabah aç karna o şekilde spor yapman vücudun yağlanmasını engeller hatta yağ bile yakarsın. wheyin zararı olmaz da kahvaltı için az olur . 1 saat sonrasında başka hafif bir öğün daha yemen gerekir
evet bende öyle yapman gerektiğini söyledim zatenÖncelikle çok teşekkür ederim sonrasında hemen kahvaltı yapmam gerekiyor Çünki diyetisyen saatli beslenmem gerektiğini söyledi![]()
evet bende öyle yapman gerektiğini söyledim zaten![]()
yok hiç bir sıkıntı olmaz buda bir süt ürünü sayılır sonuçta)) çok çok teşekkür ederim yani why aç karnına kahvaltısız sütle almamda bir problem Yok ama. Gün içersinde kahvaltıda peynir olsun et olsun yiyorum
Sevgiyle..)yok hiç bir sıkıntı olmaz buda bir süt ürünü sayılır sonuçta![]()
Bence gayet yeterli gibi gözüküyor. Fakat sonucu aynada gören ve içinde hisseden sensin, yanlışı ve doğruyu ayırt edecek de sensin![]()