Steve Austin
Üye
Merhaba arkadaşlar,malum ramazandayız ve bir çoğumuz ibadetten de spordan da geri kalmamak adına sporu,oruçla beraber yürütmeye çalışıyoruz. Ben kendimce bir iftar shake hazırladım.Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
İftarı metabolizmayı harekete geçirmek için,ılık suyla açıyorum ondan 2-3 dakika sonra shake içiyorum.
Malzemeler
1)500ml dost yarım yağlı süt
2)100 gram eti lifalif yulaf ezmesi
3)1 adet muz
4)1 yemek kaşığı pekmez
Shake'dan 10 dkk sonra 4 yumurta beyazını 1 kaşık kepekle yağsız tavada pişiriyorum.
Yumurtamı da yedikten 1 30 saat sonra idmana gıdıyorum.
Sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:58 ----------
Konuyu açtıktan sonra şunu düşündüm,haşlanmış 4 yumurta beyazını shake'in içine atmak.Hem zamandan kazanmış oluruz.Malum herkesin salonu geç kapanmıyor.
İftarı metabolizmayı harekete geçirmek için,ılık suyla açıyorum ondan 2-3 dakika sonra shake içiyorum.
Malzemeler
1)500ml dost yarım yağlı süt
2)100 gram eti lifalif yulaf ezmesi
3)1 adet muz
4)1 yemek kaşığı pekmez
Shake'dan 10 dkk sonra 4 yumurta beyazını 1 kaşık kepekle yağsız tavada pişiriyorum.
Yumurtamı da yedikten 1 30 saat sonra idmana gıdıyorum.
Sizin fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:58 ----------
Konuyu açtıktan sonra şunu düşündüm,haşlanmış 4 yumurta beyazını shake'in içine atmak.Hem zamandan kazanmış oluruz.Malum herkesin salonu geç kapanmıyor.