İki aylık gelişimim

Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce başladım vücut geliştirmeye Kilo almak amacım başlangıç
64 Kilo göğüs 85 omuz 99 kol 27 bacak 49 ve bilek 23cm
İki ay sonra
Kilo 68 göğüs 88 omuz 109 kol 32,5 bilek 26cm
Sizce gelişim nasıl

Kol konusunda birşey diyemem 27 den başlamış ama göğüs gerçekten garip eğer böyleyse gelişim süper.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar haftada 5 gün gidiyorum ve hocayla birlikte bölgesel çalışıyorum örneğin bir gün göğüs bir gün kanat diye her gün sadece bir bölge ve tam performans çalışıyorum daha önce hiç spor yapmadım yani bence bu gelişme çok normal hoca da şaşırdı ve çok çok iyi gelişmiş dedi ama kendisi ölçtü fotoğraf atamıyorum hata veriyor yoksa kanıtım var ben de şaşırdığım için yazdım zaten siz de bi görün diye

Göğüse biraz daha yuklen biraz geride kalmis.bilekten kastin sanirim on kol.bilegin bu kadar gelisecegini sanmiyorum

Çalıştıkça güçlen, güçlendikçe daha fazla çalış

DSC_0452.JPG arkadaşlar hocanın notları bunlar ilk başladığım zaman ve + dan sonraki de iki ay sonunda

Benim anlamadigim senin nasil bir vucudun var?kolun 27 iken bilegin 23 oluyor sasirtici.benim kolum 30 bilegim 17

Benim anlamadigim senin nasil bir vucudun var?kolun 27 iken bilegin 23 oluyor sasirtici.benim kolum 30 bilegim 17

Ayrica omuz ile gogusun ilerlemesi arasinda o kadar fark sacma

Göğüs bolgen az gelismis.benim baslangic 88 1 ay sonra 93

sen o zaman bayağı çalışmışsın göğüs üzerine ben fazla ağırlık basamıyorum göğüs üzerine kaslarda çok büyük acı oluyor mesela kollar ve omuzu çok fazlazorlayabiliyorum ama göğüs biraz sıkıntı oluyor

sen o zaman bayağı çalışmışsın göğüs üzerine ben fazla ağırlık basamıyorum göğüs üzerine kaslarda çok büyük acı oluyor mesela kollar ve omuzu çok fazlazorlayabiliyorum ama göğüs biraz sıkıntı oluyor
Bench press temel hareketim

Bench press temel hareketim

Ondandır sendeki bu hızlı artış bi de vücudun gelişmesi kişiye göre değişiyor örneğin birinde göğüs iyi gelişir birinde omuz birinde bacak senin göğüs çalışmana güzel karşılık vermiş demekki

1 ayda 7 kg aldim.Bu ay tricepslere yuklenecegim.kolumu genisltmeyi dusunuyorum

Hardline progainer.51 kgydum.urunun talimatlrinda antrenman oncesi 5 antrenman sonrasi 5 olcek yaziyordu.fakat ben normaal gunler 2 antrenman gunleri 3 olcek kullandim.

Hardline progainer.51 kgydum.urunun talimatlrinda antrenman oncesi 5 antrenman sonrasi 5 olcek yaziyordu.fakat ben normaal gunler 2 antrenman gunleri 3 olcek kullandim.

70 kiloya ulasinca protein takviyesine baslayacagim

Çok değilmi ya ben whey karbonhidrat ve Protein kullanıyorum antrenmandan önce ikişer ölçek antrenmandan sonra ikişer ölçek kullanıyorum

Back
Yukarı