İki buçuk yıllık değişimim

Arkadaşlar ilk senemde beslenmem biraz kötüydü ama ilk seneden sonra düzelttim,188 boya 73kg olarak başladım şimdi 89 kiloyum başlangıç ölçüleri;kol:29 bel;84 göğüs;96 şimdi kol;39 bel;87 göğüs;107 omuz;129 cm yağ oranım yüzde 13 başlangıç yağ oranım yüzde;11 ayrıca tamamen doğal çalıştım sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
doğal gelişim bu beyler sağda solda instagramda youtubede gördüğünüz ilaçlı şişirme 1 2 senede 45 cm kol kası yapan elemanlarla kıyaslamayın boşa. bence gayet başarılı ölçülerden de belli oluyor daha iyisi olabilirdi tabi ki az değil normal bi gelişim
ege fitness vücudunu 3 senede yaptığını söylüyordu kanalı ilk açtığında odamı steroit

2.5 yıla göre biraz az gibi yanlış yaptığın şeyler varsa düzeltmeyi dene
2.5 yıla göre biraz az gibi yanlış yaptığın şeyler varsa düzeltmeyi dene
Yanlıs yaptığım şey beslenmemdi.Onuda ilk seneden sonra yavaş yavaş düzelttim.Sanırım birde genetik olarak uygun deilim bu spora o da var.[DOUBLEPOST=1512897877][/DOUBLEPOST]
banada az gelişmiş geldi dostum bide boy 1.88 demişsin 1.70 bile göstermiyorsun
Yalan söylemiyorum kardeşim boyum 188 .Herzaman kısıtlı imkanlarımla elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonuç bu yapacak birşey yok.[DOUBLEPOST=1512898128][/DOUBLEPOST]
Abi boyun yüksek gelişim az gözüküyor ama güzel ilerleme
Teşekkür ederim kardeşim.Kısıtlı imkanlarımla iki buçuk sene boyunca çabaladım ama olan bu.Gercekleri yazdımki millet neyin ne olduğunu anlasın kim ne derse desin umrumda olmaz ama olan bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[DOUBLEPOST=1512898348][/DOUBLEPOST]
doğal gelişim bu beyler sağda solda instagramda youtubede gördüğünüz ilaçlı şişirme 1 2 senede 45 cm kol kası yapan elemanlarla kıyaslamayın boşa. bence gayet başarılı ölçülerden de belli oluyor daha iyisi olabilirdi tabi ki az değil normal bi gelişim
Teşekkür ederim kardeşim.Gelişimim yavaş evet daha iyisi belki olabilirdi ama ben yinede millet ne derse desin gerçekleri yazmak istedim.[DOUBLEPOST=1512898394][/DOUBLEPOST]
İlk seneki kötü beslenmeyi hesaba katarsak gayet iyi bir sonuç. Emeğine sağlık

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim saol

Son düzenleme:
gelişim gayet iyi doğal bir kişi için
beslenmen süperde olsa milimetrik bir fark olurdu çok ciddi bir fark olmazdı
benim boyumda 1.87 bu boyda vücut geliştirme sporu yapmak diğer kısa boylara göre daha zordur
uzun kolları doldurmak daha zordur kolun 39 cm se boyu 1.70 olan birinin 43 cm kol yapması ile eşdeğerdir
çünkü kolun boyu uzundur,dışardan çok dolu görünmesede daha fazla emek vardır içinde
Türkiyenin en iri sporcusu Bilgehan koç neden olympia ya gidemediğini boyu uzun olduğu için kısa boyluların yanında küçük görünmesi olarak açıklamıştır
kısacası ilaç bile kullansan boyun uzunsa kas çok dolgun görünmüyor kısa boylulara göre

Son düzenleme:
benim boyumda 1.87 bu boyda vücut geliştirme sporu yapmak diğer kısa boylara göre daha zordur
uzun kolları doldurmak daha zordur kolun 39 cm se boyu 1.70 olan birinin 43 cm kol yapması ile eşdeğerdir
çünkü kolun boyu uzundur,dışardan çok dolu görünmesede daha fazla emek vardır içinde
Türkiyenin en iri sporcusu Bilgehan koç neden olympia ya gidemediğini boyu uzun olduğu için kısa boyluların yanında küçük görünmesi olarak açıklamıştır
kısacası ilaç bile kullansan boyun uzunsa kas çok dolgun görünmüyor kısa boylulara göre
Aynen öyle kardeşim teşekkürler.O yüzden uzun boylularda estetik(arnold),kısa boylularda ise hacim denilebilir[DOUBLEPOST=1512908577][/DOUBLEPOST]
gayet iyi gelişim tebrikler
Teşekkürler saol[DOUBLEPOST=1512908968][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 48231
Arkadaşlar ilk senemde beslenmem biraz kötüydü ama ilk seneden sonra düzelttim,188 boya 73kg olarak başladım şimdi 89 kiloyum başlangıç ölçüleri;kol:29 bel;84 göğüs;96 şimdi kol;39 bel;87 göğüs;107 omuz;129 cm yağ oranım yüzde 13 başlangıç yağ oranım yüzde;11 ayrıca tamamen doğal çalıştım sizce nasıl?Eki Görüntüle 48223

Son düzenleme:
aga ne 1.88 i ya bizi yiyor resime bak uzun boylu gormesek keriz gibi inanıcaz 1.70 anca var yok kendıne moral olsun diyemi uzun yazıyor anlamadım şort bacak boyu üst govde boyu kıpkısa

aga ne 1.88 i ya bizi yiyor resime bak uzun boylu gormesek keriz gibi inanıcaz 1.70 anca var yok kendıne moral olsun diyemi uzun yazıyor anlamadım şort bacak boyu üst govde boyu kıpkısa

Kişilere kullanıcı adları ile hitap edin ve alaycı sataşmacı üslupla konuya mesaj yazmayın!

Bence gayet güzel bir gelişim. Gelişiminin devamlı olur inşallah...
Çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1512989838][/DOUBLEPOST]
Bence gayet güzel bir gelişim. Gelişiminin devamlı olur inşallah...
Çok teşekkür ederim.Eğer gelişimim devamlı olursa insanları bilgilendirmek için 2 sene sonra bir fotoğraf daha atacağım.İnsanlar neyin ne olduğunu anlasın[DOUBLEPOST=1512989981][/DOUBLEPOST]
splitte böyleyse fullbody de uçarsın heralde :D
Çok teşekkürler.Fullbody denedim ama vücudum pek fazla tepki vermiyor fullbody ye sanırım genetik nedenlerden dolayı

Son düzenleme:
Back
Yukarı