İki buçuk yıllık değişimim

Selamunaleykum abilerim kardeşlerim ben 26 yaşındayım bayanım boy 161 kilo 57 sizden ALLAH rızası için yardım bekliyorum ben 18 yaşında annem babam ayrılınca hızla birden sıkıntıdan kilo verdim kas kaybettim kamburum çıkmış yüzüm çökmüştü resmen bir balonun sönmesi gibi yüzüm mafoldu akabinde sarkti göz altimda halkalar çıktı dolgun yüzüm vardı sıkı ve elastik sonra kilo alsam düzelir dedim 65 çıktım ama bırak düzeltmeyi gobegim çıktı bacaklarım kalinlasti yüzümde düzelme olmadı diyetisyene gittim bana protein ağırlıklı beslenme verdi ama hergun balık tavuk yiyemiyorum durumumuz müsait değil ben nasıl duzelirim yüzüm nasıl eski haline döner günde iki paket sigara içiyorum bıraksam duzelirmi yoksa protein hergun karşılayamadığım için protein tozu kullansam duzelirmi bu arada 65 ten 57 ye düştüm ağırlık ve kardiyo çalışıyorum ALLAH rızası için yol gosterin

Selamunaleykum abilerim kardeşlerim ben 26 yaşındayım bayanım boy 161 kilo 57 sizden ALLAH rızası için yardım bekliyorum ben 18 yaşında annem babam ayrılınca hızla birden sıkıntıdan kilo verdim kas kaybettim kamburum çıkmış yüzüm çökmüştü resmen bir balonun sönmesi gibi yüzüm mafoldu akabinde sarkti göz altimda halkalar çıktı dolgun yüzüm vardı sıkı ve elastik sonra kilo alsam düzelir dedim 65 çıktım ama bırak düzeltmeyi gobegim çıktı bacaklarım kalinlasti yüzümde düzelme olmadı diyetisyene gittim bana protein ağırlıklı beslenme verdi ama hergun balık tavuk yiyemiyorum durumumuz müsait değil ben nasıl duzelirim yüzüm nasıl eski haline döner günde iki paket sigara içiyorum bıraksam duzelirmi yoksa protein hergun karşılayamadığım için protein tozu kullansam duzelirmi bu arada 65 ten 57 ye düştüm ağırlık ve kardiyo çalışıyorum ALLAH rızası için yol gosterin
Öncelikle geçmiş olsun.Sana ilk başta sigarayı tamamen bırakmanı öneririm çünkü içindeki zararlı maddeler kana karışıp tüm vucudu dolandığı için her konuda sağlığımıza zararlı.Ben sigarayı bıraktığımda cildimdeki düzelme gözle görülür şekilde oldu(esmer tenli olduğum halde)İkinci olarak bol su içmen ve sporda bol bol terlemen cilt sağlığına iyi gelecektir.Üçüncü olarak protein alman şart bayan olduğun için 57 kilo olduğun için kilo başına bir buçuk gram protein alman lazım.Ayrıca proteinden ziyade vitamin(sebze,meyve)karbonhidrat(yulaf,kırmızı mercimek,nohut)ve yağlarada (zeytinyağı,tereyağı)ihtiyacımız var.Amacın kilo vermekse sadece biraz karbonhidratı azaltman yeterlidir.Sigarayı bıraktıktan sonra cilt maskesi yapman iyi olacaktır.Ben yüzümdeki sivilce izlerini elma sirkesi sürerek geçirdim sanada tavsiye ederim.Eğer balık,tavuk yiyemiyorsan yumurta beyazı,süt ,kaşar ve kırmızı mercimek(bimde ucuz bunlar) yiyebilirsin.Protein tozu kullanmana gerek yok hem pahalı hemde pek kaliteli bir besin sayılmaz.Hergün kırmızı mercimek haşlayıp yiyebilirsin hem çok ucuz hem besleyici hemde uzun süre gider.Yukarda yazdığım besinler senin için en iyisidir.Şekerden uzak dur,beyaz ekmeği ve beyaz undan yapılan gıdalardan uzak dur.Ayçiçek yağından uzak dur.

ALLAH razı olsun en yakın zamanda sigarayı bırakacağım inşallah natural bady ALLAH razı olsun cevap verdiğiniz için ne muradiniz varsa versin[DOUBLEPOST=1512996874][/DOUBLEPOST]Birde son bişey sorabilirmiyim sigarayı bıraktığınız da renk değişimi cildimde olumlu gelişmeler oldu dediniz ya hani kaybolan yüz dolgunluğu ki eskiden dolgun sıkıydı gözaltı morarması kırışıklık bu tarz sorunlar hücre yenilenmesi olduğu için kendine özüne döner degilmi

Öncelikle teşekkürler.Gerekenleri yaparsanız olumlu gelişmeler olacak ama birden olmaz.Tamamen iyileşme bayağı bir zamanınızı alabilir o yüzden daha hızlı sonuç için bir cilt doktoruna git ve verdiği kimyasal ilaçlarıda ek olarak kullan.

ALLAH razı olsun en yakın zamanda sigarayı bırakacağım inşallah natural bady ALLAH razı olsun cevap verdiğiniz için ne muradiniz varsa versin[DOUBLEPOST=1512996874][/DOUBLEPOST]Birde son bişey sorabilirmiyim sigarayı bıraktığınız da renk değişimi cildimde olumlu gelişmeler oldu dediniz ya hani kaybolan yüz dolgunluğu ki eskiden dolgun sıkıydı gözaltı morarması kırışıklık bu tarz sorunlar hücre yenilenmesi olduğu için kendine özüne döner degilmi
iki paket sigara 22 tl 22 tl ye beslenmeyi karşılayabilirsin 10 tl bile yeterli olur günlük

Çok ama çok teşekkürler ediyorum sigaraya son verdim bimden mercimek süper fikir mis hepsini uygulayacagim[DOUBLEPOST=1513112537][/DOUBLEPOST]Doğru diyorsunuz iki paket sigara parasiyla protein alabilirim

Back
Yukarı