Zayıflama amacın bile olsa protein ve karbonhidrat almasın eğer sadece ben zayıflayayım kas kazanmak benim için ikinci planda diyorsan alacağın karbonhidratı düşürürsün aynı zamanda protein ve karbonhidratı dışarda yediğin besinlerle almanı öneririm,Ben öğün atladığımda veya zamanım olmadığı sıralar protein tozu kullanıyorum illaki kullanmak zorunda değilsin hatta kullanmasan daha bile iyi ama eğer kardio yu uzun tutuyorsan ağırlık kaldırmak ve kütle kazanmak için yeterli enerjiyi bulamayabilirsin birde üzerine zayıflamak için tavsiye edilmeyen bir tür diyet yapıyorsan amacının dışına çıkıp kas kaybedip yapını bozabilirsin ki genelde salonda bu insanlardan bir yığın var adam doğru düzgün yemek yemiyor sonrada diyorki abi seni takip ediyorum abi nasıl basıyorsun bu ağırlığı abi senin 4-5 ay olmadımı ? diye soruyor sağa sola eeee ?? yemiyorsun nasıl antreman çıkarabilirsin ki ?? ayrıca amacın kütle kazanmak ise kardioyunun saatlerini mümkünse ayırmanı öneririm,ısınma olarak 7-8 dk band'ta koş yada eliptik adımda biraz zaman geçir ama tüm enerjini kardio'ya verme..