• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

İlaçsız vücut.YORUMLARINIZI bekliyorum...

Arkadaşlar çok saçma konuşmalar geçmiş mesela ilaçsız yapmışsın bu vücudu falan ne yapmış ki daha ortada pek bişey yok yani bu kadarınıda suplementsiz veya steroidsiz yapamayan varsa bıraksın bu sporu ve ilaçsız vücut yazıcak kadarda önemli bi durum yok ortada 6 aylık bir sporcu nasılsa öle yani..extensor bodyci vücudunu fitnessçı vücuduna tercih ederim demişsin sana katılıyorum..

slm

ilaçsız olduğu belli ilaç kullansan daha farklı olurdu zaten... ama vücudu iyi parçalamışsın kollar biraz zayıf kalmış kollara biraz daha yüklenmeni tavsiye ederim.....

şekilli ama zayıf bir vücut. bir tek göğüsler belirgin diğer taraflar çok zayıf kalmış. daha yolun başındasın bence. iyi beslenmen ve iyi dinlenmen gerek. iyi çalışmalar.

ne kadar süredir sporla alakadarsın bilmiyorum ama bence vücudun atletik ben çizik bir alt gögüs ve karın görüyorum bence hacim kazanmalısın.Yanlış anlama ama bence senin vücud evde şınav ve mekik çekerek yapılabilir.Tabii senin gibi kilo sorunu taşımammak koşulu ile.Ama şunu da eklemek isterim ilerde dogru bir yol takip ederek çok daha iyi olacagına inanıyorum.(Benim yorumlar insanlara ters gelebilir ama ben dogruları yazarım çünkü dogrular her zaman daha iyidir.Amacım eleştridir karalamak degil.)

ilk başladığımda 75 kiloydum. benimde böyle parçalıydı vücudum. hacim kazandıkça şekil ve parça geri planda kaldı. şuan 98 kiloyum. hacim alırken parçalı vücudu korumakta ayrı emek istiyor.

vücudun define ve güzel...tebrik ederim fakat omuzların eksik gibi...omuzlara yüklenirsen iyi olur diye düşünüyorum.
birde hacim eksikliğin var hacmini arttırmalısın...
basarılar...

bence kilo şart ama genede en dogrusunu sen bileceksin...

süper bir vucut olmuss arkadaşımmm başarılarının devamını dilerimmm..
ama ufak bir sorun kilo..:D:d:d:d

İlaçsız vücut.YORUMLARINIZI bekliyorum...

Benim vücudum ilaçlı olduğu için sana yorum yapamıyorum arkadaşım

Tebrikler 6 ay için güzel vücüt yapmışsın.

Beişey eklemek istiyorum bazı arkadaşlar kilo eksiğin var filan demişler ama bu birazda tercih meselesi değil mi?

Kimisi tam anlamıyla vg yapmanın hakkını veriri,bazıları ise vücüdu toparlar fitness vudududa kafidir.Benimde tercihim fitness vücudu mesela

erol kardeş bu vücudu 6 ayda yaptığını sanmıyorum
çünkü ben senin bu resimlerini 6 ay önce başka biryerlerde görmüştüm
eğer 6 ayda yaptım diyorsan bence gelişmen durmuş ???????

ne kadar zamandır bu spor ile uğraştığını doğru olarak söylersen bu spora başlayacak arkadaşlara veya bu sporu yapan arkadaşlara haksızlık etmemiş olursun diiimi????

gelelim sana gayet başarılısın vücudun yağsız olduğu için gayet iyi duruyor fit bir vücuda sahipsin

başarılar arkadaş

erol kardeş bu vücudu 6 ayda yaptığını sanmıyorum
çünkü ben senin bu resimlerini 6 ay önce başka biryerlerde görmüştüm
eğer 6 ayda yaptım diyorsan bence gelişmen durmuş ???????

ne kadar zamandır bu spor ile uğraştığını doğru olarak söylersen bu spora başlayacak arkadaşlara veya bu sporu yapan arkadaşlara haksızlık etmemiş olursun diiimi????

gelelim sana gayet başarılısın vücudun yağsız olduğu için gayet iyi duruyor fit bir vücuda sahipsin

başarılar arkadaş

Bu başlık zaten yeni açılmış bir başlık değil. Başığın açılış tarihi 22.08.06;)

Back
Yukarı