İlk 1 Ay Bitti

Bugün BB deki ilk bir ayımı doldurdum, mutluyum huzurluyum haftada 3 gün gidiyordum şimdi 4'e çıkcakmış neyse bu bir ayda ki gelişimim şu şekil;

Omuz: 106.5/109
Göğüs: 92/93
Bel: 78/82
Kol: 31.5/34
Kilo: 65/72

Her hangi bir Supplement v.b. kullanmadım yaşım 21. Görüşlerinizi ve önerileriniz bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Resimler:
İlk Halim:
benbx0.jpg

Şuan:
ben2xp0.jpg

ben1oy7.jpg

Analyzer,Tebrikler 1 aydaki gelişiminiz çok güzel, 1 ayda 7 kilo almak gerçektende kolay değil..
Aynen bu şekilde devam ediniz, çalışmalarınızın meyvelerini almaya başlamışsınız...

Bir ayda 7 kilo bana biraz çok geldi.Bu kiloyu çok kısa bi sürede nasıl aldın?
Yani bişe kullanmadım diyosun çok mu yaglı yedin?
Şunuda belirtim gelişme çok iyi bence..

çok yağlı değil ama çok yedim, yani bazı zamanlar sanki kuscak gibi dolaştım ve genellikle yumurta, tavuk, pilav ağırlıklı beslendim ve düzenli yulaf ezmesi+dondurma+süt karışımı yiyorum her gece.

Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim bundan sonrası içinde tavsiyelerde bulunabilirseniz memnun olurum.

Aşağıda yeni başlamış olduğum hocamın hazırladığı programı yazdım asıl aklıma takılan bb de ki hocam bu programın 2-3 hafta sonra değişebileceğini söyledi ve haftada 6 veya 5 gün bodye gelip gelemeyeceğimi sordu, bu doğal bir uygulamamıdır, haftada 5-6 gün abartı gibi geldi sizce normal mi ayrıca birde programımı değerlendirebilirseniz çok memnun olurum.

Programım
Pazartesi+Salı+Perşembe+Cuma
SIT-UP (Mekik sehbasında) 4*20
INCLINE BENCH LEG RAISE (Mekik sehbasında) 4*15

Pazartesi+Perşembe
BENCH PRESS 4*8
Butterfly (Pec Deck) 4*8
Dips 4*8
Triceps Pushdowns (Makinede arka kol) 4*8
Triceps Extension (Dambıl ile arka kol) 4*8
Barbell Curl 5*6
Alternate Dumbbell Curls 4*8

Salı+Cuma
PRESS BEHIND NECK 4*8
UPRIGHT ROWING 4*8
DUMBBELL SIDE LATERAL RAISE 4*8
Wide-Grip Lat Pulldown 4*8
Wide-Grip Front Lat Pulldown 4*8
Lat machine pull-down (oturarak çekiş) 4*8
LEG EXTENSION 4*8
LYING LEG CURL 4*8

lütfen resim ekleme kurallarına göre yeni resimler ilave ediniz..

Analyzer ayda hiç birşey kullanmadan 7 kilo alıyorsan Supplement vs kullansan düşünemiyorum seni ama ben bunu vücudun spora verdiği bir tepki olarak düşünüyorum bizde yaşadık fakat bu gelişme hızını ileriki aylarda da aynı hızda bekleme derim ama yine de hiçbişi kullanmadan yapmış olduğun bu gelişmeyi takdir etmek lazım

analyzer resim ekleme kurallarını okuyup resim eklersen daha cok yardımcı olunur 1 ay vucuda yorum yapmak için erken bi sure 1 ayda alınan 7 kilo bence iyiye dalalet degl vucudun cabuk yag tutuyor demekki cunku gogusten aldıgın 1 cm belden aldıgından fazla olmalı bence
Omuz: 106.5/109
Göğüs: 92/93
Bel: 78/82
Kol: 31.5/34
Kilo: 65/72
omuz gelişimin iyi kolda oyle zaten genelde ilk 1 ay koldan 3 cm alınır
ama bence dikkat et belin cok kalınlasmıs oranın sabşit kalması lazım yada 4cm bel 1 cm gogus sevkini kırmadan devam et daha iyi sonuclar alıcaksın az yaglı ye protein karbonhidrat devam zaten 3. aya kadar suplement alma basarılar

hocamın benden 5 veya 6 gün bb ye gelmemi istemesi normal midir peki bu şekil bir sistem faydalı olur mu sizce bana bu arada yorumlar için çok teşekkür ederim.

bence 5-6 gun cok fazla cunku adale antremanda degil dinlenirken buyur *********** 4 gunden fazla dogru olmaz bence hele hele yeni birisi için

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallar gereği bir kaç foto daha ekledim umarım doğru olmuştur şimdi ben bu haftada 5-6 gün bodye gitme işini gidip hocamla konuşsam mı şimdi adama da ayıp mı olur sen benden iyi mi bilicen demesin :)

Eklentiler

• been4.JPG
    been4.JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 422
  • ben3.JPG
    ben3.JPG
    69,5 KB · Görüntüleme: 401
  • been5.JPG
    been5.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 370
hocana gidip hocam ole haftada 6 gun idman olmaz denmez tabi herseyin uslubu var kibarca hocam bnm en fazla 4 gun gelebilme ihtimalim var geri kalan gunler gelemem dersin

2.Aydan bir resim hala suplement kullanmıyorum ve ölçülerim şu şekil oldu, 3. ay bitiminde daha detaylı resimleri ekleyeceğim. Ayrıca sırt ve omuzda çok iyi gelişme kaydederken göğüs çok kötü benim zayıf bölgem göğüs sanırım bu konuda ne yapabilirim, göğüslerim şişsin istiyorum.

Omuz: 106.5/109/110.5
Göğüs: 92/93/94
Bel: 78/82/81.5
Kol: 31.5/34/35.5
Kilo: 65/72/74

Eklentiler

• erdemmm.JPG
    erdemmm.JPG
    106,3 KB · Görüntüleme: 413
Zaten kesin ifade değil "zayıf bölgem göğüs SANIRIM" dedim ayrıca okuduğum kadarıyla zayıf bölgelerin bu kadar sürede belirlenebilmesi normal bir durum.

tembel bolge gogus diyemeyiz cunku cok detaylı bir resim gibi duruyor omuz baslarının biraz daha dolmus ama gogus bolgen dedigin gibi buyume yok gogus programın nasıl oldugunu solersen daha doru olur ona gore yardımcı olunabilir

Bench Press 4*8
Makinede Sıkıştırma (butterfly) 4*8
Dips 4*8

Bunlara ek olarak iki haftadır hocam
Üst ğöğüs, makinede oturarak bench ekledi oda 4*8

Haftada iki gün bu hareketleri yapıyorum.

Back
Yukarı