İlk 5 aylık gelişimim (64kg -> 73kg)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vücut geliştirmeye yeni başladım bu ilk 5 aylık gelişmem spora başladığım ilk gün ve şu an ki halim,
before.jpg
hala daha devam ediyorum tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
şimdiden teşekkürler

64 den 73 e gayet yağsız bir şekilde başarı göstermişsin bu şekilde çalısmaya devam et yavaş yavaş vucudunu doldurmaya çalıs bu şekilde
Genel olarak her yerine biraz daha odaklanman lazım özelliklede karın bölgeni
Onun haricinde başarlı bir gelişim görüyorum
Sırtıda görebilseydik yorum yapardık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kesin bi programım yoktu açıkcası gün gün uyguladığım fakat ilk 2-3 ay karbonhidrat ağırlıklı beslendim daha sonra programım değiştikce ve ağırlaştıkca protein bazlı beslenmeye yöneldim hemen hemen her öğünümde protein var ara öğünlerdede karbonhidrat takviyeleri vardı tabi. spor yaptıktan sonra vücud daha fazla besin istediği için otomatik olarak daha fazla ve daha yararlı yedim.[DOUBLEPOST=1395009613][/DOUBLEPOST]
64 den 73 e gayet yağsız bir şekilde başarı göstermişsin bu şekilde çalısmaya devam et yavaş yavaş vucudunu doldurmaya çalıs bu şekilde
Genel olarak her yerine biraz daha odaklanman lazım özelliklede karın bölgeni
Onun haricinde başarlı bir gelişim görüyorum
Sırtıda görebilseydik yorum yapardık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hem kilo alıp hem karın çıkarmak zor oluyo ama evet haklısın kesinlikle , zaten şu an ki hedefimde ordan verim almak

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı