İlk ayım sadece BCAA 2000 kullanıyorum etkisi olur mu?

arkadaşlar 2.ayıma başladım yaklaşık 1 hafta önce. Şuan sadece BCAA 2000 amino asit kullanıyorum. Protein takviyesini normal besinlerle yüzde 80 oranında karşılıyorum düzenli olarak. BCAA 2000 boşuna değildir umarım

arkadaşlar 2.ayıma başladım yaklaşık 1 hafta önce. Şuan sadece BCAA 2000 amino asit kullanıyorum. Protein takviyesini normal besinlerle yüzde 80 oranında karşılıyorum düzenli olarak. BCAA 2000 boşuna değildir umarım

ben ilk basladigim gün amino asit, 3 hafta sonra da protein tozu kullanmaya basladim. Genelde hocalar 3. aydan sonra amino asit - protein tozunu kullanmamızı öneriyorlar. Belki de bunun sebebi 3. aydan sonra cok daha iyi etki gösterecegidir. ilk ay 3.5 kilo, 5 ayın sonunda da 11.5 kilo aldım. Düzenli beslenme namına "sıfır" ım..

Üye resimleri bölümünde bir arkadasımız 5 yıldır supplement kullanmadan spor yapıp en fazla 1 - 1.5 yıllık normal gelisme sagayabildiginden sikayet ediyordu. Protein tozu nimettir bence protein tozunu da kullanmalısın.

kal saglicakla..

Protein tozunu kullanmam konusunda salondada olumlu görüşler var. Proteim tozu aminoasit ikilisini kullanmaya başlamak mantıklı gibi duruyor. Tabi forumdaki hocalarında görüşlerini almak yararlı olacagını düşündüğümden sordum burda. Umarım erken değildir 2.ayda başlamış olmam.

Spora basladıgın ilk zamanlar gelisim cok hızlı olacagı icin, protein tozu vs gibi ek besinlere ihtiyacın cok olmayacak. Kullanırsan tabiki yararı olacaktır. Ancak ilk zamanlar, onlar olmadan da gelisim gostereceksin. Gelisimdeki hız, her ay dusecegi icin, daha sonra ek besin kullanabilirsin.

Oncelikle yemene dikkat et. Kotu bir beslenmen var ise, sena bu ek besinleri yararı dah az olur.

Beslenmeye oldukça dikkat ediyorum tabiki. Gerekli besin miktarını sürekli temin etmeye çalışıyorum. Kendimcede bir düzene soktum. Şuan herşey yolunda gidiyor. Bu çizgimi bozmayıp sabırlı olup hak ettigimin karşılıgını almayı düşünüyorum .. Umarım yeni başlayan herkes başarır.

ben flexor hocamın dediğini yapmayı düşünüyorum çogu antrenörde aynısını söylüyor ilk 3 ay supplement kullanmak gereksiz.

Back
Yukarı