tan00
Üye
selam arkadaşlar bu yaza doğru ilk definasyonuma girmeyi düşünüyorum allah nasip ederse martın sonlarına doğru girmeyi düşünüyorum ve düşük carb diyeti uygulamayı düşünüyorum yaş 18 boy 1.91 kilo şu anda 88-90 arası oynuyor ve beslenmeyi şöyle düşünüyorum sabah 100gr yulaf 8 yumurta omlet ant önce whey ant sonra whey öğlen yemeği 200 gr tavuk göğüs yeşillik 3 kaşık lapa prinç-akşam yemeği 200 gr tavuk göğüs 1 yemek kaşığı zeytin yağlı salata ve 2 kaşık bulgur veya makarna akşam 9 gibide 200 gr tavuk göğüs salata biraz soğan ara öğünede 1-2 meyve koyarım sizde bir yanlışlık varmı ant programınada 2 gün cardio koyarım kas kaybetmekten korkuyorum şu anda göbekte çok hafif yağ var belde biraz kalınlaşmaya başladı 3 ay daha alıcam carb sonra bu diyeti düşünüyorum ve defe girdikten sonra definasyon halinde büyümeye çalışmak istiyorum amacım budur bilgisi ve düzeltmek isteyen arkadaşların yardımını beklerim şimdiden teşekkürler ilk definasyonum olacağı için endişelerim var kol 38.5 omuz 123 göğüs 103 bel 87 şeklinde definasyona gireceğim derken küçüçük kalmaktan korkuyorum şimdiden teşekkürler