İlk defa kür yapacağım tavsiyeleriniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Davidovv

Üye
image.jpg
Arkadaşlar bu forumda daha yeniyim, bu sporla 13 14 yaşımda tanıştım evde barfix şınav vs. Ve yaklaşık 2.5 senedir salona gidiyorum öğrenci olduğumdan biraz düzensiz su sıralar ve beslenmeme dikkat edemedim ve yağlandım.sitede biraz araştırdım fakat kafam karıştı dbol+test nasıl olur sizce yardımcı olursanız sevinirim.En son attığım resim yağlanmadan önceki halim diğerleri şuanki
Yaş 19
Boy 174
Kilo 73
Kol 37
Göğüs 105
Omuz 118[DOUBLEPOST=1427403860][/DOUBLEPOST]
image.jpg
[DOUBLEPOST=1427404089][/DOUBLEPOST]
image.jpg
[DOUBLEPOST=1427404942][/DOUBLEPOST]
image.jpg

Son düzenleme:
şöyle söyleyeyim hocam,vücut formlarımız birbirine yakın ve ben kendimi steroid kullanırken hayal bile edemiyorum.natural şekilde hızlıca gidebileceğimiz daha çok yol var.yeterli altyapımız yok.ayrıca beslenme/idman düzeni olmayan birisinin ve steroidler hakkında yeterli bilgi sahibi olmayan birisinin kür yapmaması gerekiyor zannımca.

Ogrenci oldugundan beslenmene ve idmanina dikkat edemiyorsan kur mur islerinden uzak dur. Bu is duzen, tertip, disiplin isteyen aslinda beslenmenin en ust planda oldugu bir istir. Yasini isin icine karistirmayacagim ancak dogal anlamda cok daha iyi bir altyapi hazirlayabilirsin.1-2 sene cok duzenli idman + beslenme yapip daha sonra kur islerine burnunu sok sonra pisman olma.

şöyle söyleyeyim hocam,vücut formlarımız birbirine yakın ve ben kendimi steroid kullanırken hayal bile edemiyorum.natural şekilde hızlıca gidebileceğimiz daha çok yol var.yeterli altyapımız yok.ayrıca beslenme/idman düzeni olmayan birisinin ve steroidler hakkında yeterli bilgi sahibi olmayan birisinin kür yapmaması gerekiyor zannımca.
haklısın doğal olarak gidilecek yolum olduğunu biliyorum fakat şuan yurtdışında okuyorum biliyorsunuz burada daha yaygın steroid kullanımı gymdeki herkes hayvani bu durumdan memnun olmadığım için süreci hızlandırmak istemiştim.Yeterli bilgileri edinmek için buradayım öncelikli amacım da şu yağları bi eritmek hocam ondan sonralık bi kür araştırıyorum.[DOUBLEPOST=1427414823][/DOUBLEPOST]
Ogrenci oldugundan beslenmene ve idmanina dikkat edemiyorsan kur mur islerinden uzak dur. Bu is duzen, tertip, disiplin isteyen aslinda beslenmenin en ust planda oldugu bir istir. Yasini isin icine karistirmayacagim ancak dogal anlamda cok daha iyi bir altyapi hazirlayabilirsin.1-2 sene cok duzenli idman + beslenme yapip daha sonra kur islerine burnunu sok sonra pisman olma.
ülke değiştirdim okul nedeniyle o sebepten doğal olarak biraz aksattım normalde her gün salona gitmesem rahat olamayan bir yapım var, öğrenciyken yapamayacaksam iş hayatına atıldığımda da zaman sıkıntısından kür ile uğraşabileceğimi sanmıyorum...acilen bir çözüm bulmalıyım. teşekkürler

Son düzenleme:
Uygulamadıysan eğer vucuduna uygun bir supplement kombinasyonu oluştur. Dene 2-3 ay, aldığın sonuçlar seni ayna karşısında tatmin etmezse şuan düşündüğün yoldan ilerle ama bu belirttiğim aşamayı es geçme derim.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Mesaj içeriği 'Doping ve Hormonlar Bölümü'ne başlık açabilmek için yeterli görülmemiştir.

Açtığınız başlıktaki mesajınız, yönetim tarafından incelenmiş ve 'Doping ve Hormonlar Bölümü'nde yayımlanması için yetersiz görmüştür. Size tavsiyemiz; aşağıdaki önerileri dikkate almanızdır.

-Steroid (ilaç) kullanmadan, doğru antrenman ve beslenme programlarıyla istediğiniz vücut seviyesine, kas ölçülerine ulaşabilirsiniz. Antrenman ve beslenme ile ilgili başlıklarımız aşağıdaki linktedir.

https://www.bodyforumtr.com/threads/bodyforumtr-kullanım-kılavuzu.79035/

- BodyForumTR.com sitesi Steroid/Doping kullanımına karşıdır! Sitemizin amaçlarından bir tanesi, eğer steroidler KULLANILACAKSA doğru kullanılmasıdır. Bu bağlamda, eğer sporda yeterli tecrübeye ulaştığınızı ve steroid kullanmayı düşünüyorsanız, kullanmadan önce çok iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde kanser, kısırlık, jinekomasti (kadınımsı meme görünümü), kellik gibi bir çok ciddi sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

- Steroid kullanmadan önce 'Doping ve Hormonlar Bölümü'nde bulunan, steroid kullanımını tecrübe etmiş üyelerimizin başlıklarını inceleyiniz. Bilimsel araştırmaların, makalelerin ve tecrübeli üyelerin mesajlarının bulunduğu başlıklarımızı okuyunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı