İlk definasyon icin oneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gargey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gargey

Üye
Merhabalar
1.5 yıldır bu sporun icindeyim ve ilk defa diyete baslayacagım ve bu konuda aklımda cok soru var ilk baslarda ketosis diyetini dusunuyordum fakat o kısa zaman icinde basarılıda gorunse diyeti bıraktıktan sonra kilo alımı oldukca kolay gorunuyo bu yuzden aklımda soyle bir program var onerilerinizi bekliyorum 1 hafta sonra baslayacagım Nisanın 16-17 gibi Temmuz ortasına kadar yaklasık 3 aylık cok uzun bir zamanım var.
Boyum 1.70 kilom 80 Kol-39 Omuz-130 Gogus-106 Bel-86 cm genetik olarak yaglanmam hep bel bolgesinde.(Gecen yaz belim 78 cmdi.Kilom 72-73du.Simdiki amacım ust bolumleri koruyup belimi inceltmek ve daha ucgen gorunmek)
Aklımdaki programa gelicek olursak
Sabah 05:30 kalkıs
30-40dk kosu. Kosudan donunce 1 dilim kepek ekmek fındık ezmeli , 4 yumurta 2 tam
Saat 08:30
2 yumurta 1 tam beyaz peynir
Saat 10:30
1 Kutu kucuk yogurtlardan veya 1 adet meyve
Saat 12:15
Yagsız gogus eti veya kırmızı et
Salata bol yesillikli
Saat 14:30
1 Adet Protein bar
Saat 16:30(Spor oncesi)
Tavuk gogusu veya kırmızı et
Az bir miktar makarna veya lapa
Salata bir miktar
Saat 18:30
Amino alacagım daha karar vermedim.(Marka olarak)
Saat 19:00-20:30 Spor (20dk bisiklet dahil)
Saat 20:30
Tekrar amino ve ardından beyaz et veya kırmızı et
Saat 22:00
Lor peyniri yanında domates salatalık ve light sut
Saat 22:10 Uyku :))
Yorumlarınızı bekliyorum ilk defa definasyon yapacagım icin tedirginim
Simdiden tesekkurler

özellikle sabah uyandıktan sonra yapacağın koşudan önce bcaa almanı öneririm kaslarını korumak için. aynı zamanda antremandan öncede kullanabilirsin. bende senin durumundayım aşağı yukarı seninkine benzer bir diyet uygulayacağım sanırım:)

karbonhidrat ve protein miktarlarını yazmamışsın. 300 gr karbonhidrat 160 gr protein ile başlayıp her hafta 30 gr karbo azaltıp 10 gr protein artırarak kademeli olarak gitmeni öneririm . daha sonra form durumuna göre azltıp çoğaltabilirsin.+ multivatimin eksik. şimdiden başarılar.

Back
Yukarı