İlk gün programım (kollarım ağrıdan ölüyor)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan roX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

roX

Üye
salona dün ilk defa gittim ilk günümdü yani.inanılmaz derecede zorlandım bugün kollarım felçli gibi dolaşıyorum ağrıdan hareket ettiremiyorum program şu:

koşu 15 dk
twist 5 dk
dumble side bends 2x150
roman chair 3x20
leg raises 3x20

bench machine press 3x15
shoulder machine press 3x15
behind pulldown 3x15
push down 3x15
barbell curll 3x15

dediğim gibi salonda ilk günümdü, genelde de çalışan biri değilim yani ham olarak gittim ama çok zorladı beni.
sorum şu:
sizce ağır mı bu program yoksa hocam beni alıştırmak için mi böyle bişey denedi?
teşekkürler

Aaah ah salonda ilk günler :)
SlipKnoT16 nında dediği gibi ilk gün olduğu için ağırmıştır, ben hatırlıyorumda ilk günümde belden yukarım felçli gibiydi sadece kollarımda değil :)
Bunun için sıkıntı yapma hevesinde gitmesin ;)

İyi Çalışmalarr :)

• Like
Reactions: roX
ben ilk gittiğim gün hocamız sağolsun her bölge için 4 hareket yaptırdı 3 X 10 kollarım bacaklarım omuz heryerim ağrıyordu en sonunda 3 set çekebildiğiniz kadar şınav çekin dedi yanımdaki şişman çocuk yeter dedi çekti gitti ben ilk denediğimde çekemedim 2.denememde 10 tane zor zar çektim hoca başkasınla ilgilenirken o ara bende sıvıştım :D

Aaah ah salonda ilk günler :)
SlipKnoT16 nında dediği gibi ilk gün olduğu için ağırmıştır, ben hatırlıyorumda ilk günümde belden yukarım felçli gibiydi sadece kollarımda değil :)
Bunun için sıkıntı yapma hevesinde gitmesin ;)

İyi Çalışmalarr :)

dediğin gibi büyük bi hevesle gittim, ama dün resmen 2 kolumda ölü gibiydi bardağı zor tutuyordum :]

teşekkür ederim tavsiye için

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı