cmrsmr
Üye
Bugün yeni bir çocukla tanıştım vücudu inanılmaz jeff seid ve zyzz arası bir vücut 186 boyunda 95 kilo ağırlığında gerçekten mükemmel özellikle kanatları dikkatimi çekti malum en sıkıntılı olduğum bölge kollarımız aynı fakat onun serbest duruşta daha iri görünüyorlar kilodan olsa gerek. Neyse gelelim asıl konuya dedim böyle böyle ne kadardır yapıyorsun ne kullandın falan filan. Bu bana geçen seneki fotoğrafını gösterdi fotoğrafta tarih var ve belli 1-2 sene öncesidir yani yüz aynı hatlar falan. Bana 55 kilo dedi. Hakikaten öyle gösteriyordu.1 sene sonra 90 kilo. Dedim nasıl yani 1 senede mi bu vücut ? Kür falan ? Ne kullandın ne yedin naptın. Yok be ne kürü 1 ay protein tozu kullandım o kadar. Beni yeme dedim. Şimdi geç bunları 1 yılda 25-35 kiloyu doğal olarak alacaksın kas olarak ve yağsız şekilde alacaksın öyle mi kaldı ki kür yapsan bile bu kadar kiloyu nasıl bu kadar çabuk alabilirsin. Konuştuk konuştuk yok inkar ediyor steroid kullanmadım ve 1 yıl vücut yaptım.
Ya şimdi bunlar çevremizde çok var yemin ediyorum insanı depresyona sokarlar yani adam gibi söyle böyle böyle bilelim. Yoksa sen 1 yılda 35 kilo alıyorsun "doğal" olarak biz yılda 10 kilo aldık mı seviniyoruz yani bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Belli vücudun kür manyağı o kanatları çıkarman mümkün olamaz. Kaldı ki 1 yıllık bir vücut olamaz.
Yapmayın bunları lütfen. Hele ki yeni başlayanlar çok çabuk etkilenir ya sporu bırakırlar ya steroide başvururlar cahilce...
Yapmayın !
Ya şimdi bunlar çevremizde çok var yemin ediyorum insanı depresyona sokarlar yani adam gibi söyle böyle böyle bilelim. Yoksa sen 1 yılda 35 kilo alıyorsun "doğal" olarak biz yılda 10 kilo aldık mı seviniyoruz yani bizim moralimizi bozmaya hakkınız yok. Belli vücudun kür manyağı o kanatları çıkarman mümkün olamaz. Kaldı ki 1 yıllık bir vücut olamaz.
Yapmayın bunları lütfen. Hele ki yeni başlayanlar çok çabuk etkilenir ya sporu bırakırlar ya steroide başvururlar cahilce...
Yapmayın !