Ninares
Yeni Üye
Senin mesajına göre yazmadım. Konu sahibinin yazdığı ilk mesajla alakalı yazdım. Ayrıca bana üstad demene gerek yok forum kurallarında da belirtilmiş. Aramızda fark yok nickle hitap edebilirsin![]()
Aliskanlik

Senin mesajına göre yazmadım. Konu sahibinin yazdığı ilk mesajla alakalı yazdım. Ayrıca bana üstad demene gerek yok forum kurallarında da belirtilmiş. Aramızda fark yok nickle hitap edebilirsin![]()
Ben de bu durumu anlamıyorum. Ne demesini bekliyorsun ? Streoid kullandım mı ? Eğer bu işleri biliyorsan zaten inanmazsın. O kişinin onaylaması gerekmez. Bahsettiğin kişiyi anladığım kadarıyla hiç tanımıyorsun. O fiziğe sahip olsam ve steroidle yapmış olsam ve sen gelip benle konuşsan inkar ederim.
Streoid kullananlara ülkemizde nasıl bakıldığı ortada. Adam beslenmesine dikkat eder, antrenmanın hakkını verir, doğru dinlenir ve steroid kullanır. Fiziği istediği gibi olur ve steroid kullandığını söylediği zaman milletin tepki belli. O kadar steroidi kullansam bende senin gibi olurum. Adamın söylememesi gayet normal. Arkada ki emeği görmeden steroid' e bağlayan bir çok kişi var.
Ayrıca yeni başlayan kişilerde gidip '' nasıl yaptın '' dediği zaman steroid kullandım demesi daha mı iyi ? Bu sefer beklemeye tahammülü olmayan kişilerde steroide bulaşacak.
Benim yeni başlayan bir sporcu olmadığımı bildiği için tecrübeli sporculara her türlü konular söylenebilir. Yani tecrübeli sporculara kullandım söylese hiç bir sporcu çıkıp steroid aldın şiştin demez. Açıkca kürlerini bana anlatan da var. Anlatmayan da var. Burada benim takıldığım konu tecrübeli bir sporcuyu aptal yerine koyup inkar etmesidir.
Ayrıca kimin ne düşündüğünü bu kadar düşünecekseniz bu sporu yapmayacaksınız.
Arada ki noktayı kaçırıyorsunuz, bu kişi sizi tanımıyor. Arkadaşı değilsiniz, sizle bunu konuşmasına gerek yok.
Siz burada gelip konu açmışsınız ve bu olayı dile getiriyorsunuz. Kendi tabirinizle '' tecrübeli bir sporcuyu aptal yerine koyup inkar etmesi '' diyorsunuz. Ama onun tarafından düşünemiyorsunuz. Siz bile bu kadar ufak bir şeyde konu açıp tepki gösteriyorsanız o da milletin bu tarz laflarından sıkılmış olabilir. Yada duymak istemeyebilir. Ayrıca bu sporu yapmak demek kimin ne dediğini düşünmeyecekseniz anlamına gelmez. Evet bunları kafaya takmayabilirsiniz ama habire aynı sözleri duyarsanız istemesenizde canınız sıkılır.
Ayrıca bunu da yanlış anlamayın sizin için yazmıyorum sadece olasılık olarak belirtmek istiyorum. Burada 1 sene 2 sene bu sporu yapıp kendisini bilgi olarak geliştirmeyen sadece spor yapan insanlar var. Sorsanız onlarda tecrübeli ve herşeyi biliyorlardır.
Tamam diyelim ki dediğiniz gibi oldu söylemesin peki. Ama süreyi neden kısaltsın. Yani 1 senede ne kadar kür olursa olsun alt yapı olmadan öyle bir vücut oluşmaz. Ben sadece olayı steroidlere bağlamadım dikkatlice okursanız anlarsınız zaten benim tam olarak anlatmak istediğimi.
%8 yağ oranı var demedim tahminimce dedim. niye uydurma gibi bir gereksinim duyayım uydurmaya çalışsam şuan ben burada kendimi öve öve anlatırdım. Haksız mıyım ? Örnek ben 1 ayda 10 cm kol kası yaptım %5 yağ oranım vardı falan filan över dururdum kendimi yalan atacak olsam niye isa'yı örnek vereyim ?4 ayda 16 cm ve %8 yağ oranı? Mr olimpia? Zaten %8 yağ oranı gayet düşük bir yağ oranı. Yalan söylediğiniz buradan belli. %5 olsada %8 olsada o kol kası definedir. %8 %5 farketmez. Çocuk yok karşınızda
Niye yalan atayım ? Bunu açıklar mısın bana ?Su yazdiklarin hurafeden baska hic birsey degil kardesim , emin ol burada kimseyi kandiramazsin thums:.
Diyelim o vatandas o vucudu yapiyor ve sonra birakiyor sanki senelerce calismis gibi ya birakin allahin askina size onemli bir kac soru sorsak demekki yalanlarla spor yapicagiz. Lutfen biraz mantikli olun sonra foruma gelin
Kimin ne kadar gelişeceğini kimse bilemez tamamen genetik bir olay. Tamam belki yalanda atıyor olabilir burasını kimse bilemez. Onun yalan atıp atmadığını kanıtlayamacağın için ya doğruluğunu kabul edersin yada sallıyor bu deyip gülüp geçersin. İnanıp inanmaması sana kalmış. Sonuç olarak başkasını kafaya takmayıp bench_OweightlifterspsmileyChin:_dumbelllls devam.Tamam diyelim ki dediğiniz gibi oldu söylemesin peki. Ama süreyi neden kısaltsın. Yani 1 senede ne kadar kür olursa olsun alt yapı olmadan öyle bir vücut oluşmaz. Ben sadece olayı steroidlere bağlamadım dikkatlice okursanız anlarsınız zaten benim tam olarak anlatmak istediğimi.
Şu ektoların karın kası muhabbetide senelerdir bitmedi be arkadaşSon olarak ben de bir örnek vermek istiyorum. Benim yaşımda bir arkadaşım var. En yakın dostlarımdan biri hayatı boyunca vücut geliştirme yapmamış. Benim boyumda çocuk lise dönemlerinden beri hep kalıplı hacimli bir çocuk. Ben vücut geliştirmeye başladığım dönemler 60 kiloydum. Arkadaşımı da spora başlattım 87 ile başladı 4 ay geldi kilo da değişiklik olmadı ve omuzlar göğüsler bicepsler muazzam benim şu andaki göğüslerim hala onun gibi değil. Çocuk spor yapmadan önce de aynıydı şimdi de aynı. Ama midesi yağlı. Aşırı göbeği olmasa da yağlı bir midesi var. Ve asla karın kası elde edemedi. ..