• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

İnce bel

Arkadaslar iyimi kötümü bilmedigim bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum . Belim 78 cm fakat legen kemigim biraz geniş hatta simit sanıyordum fakat kemikler geniş yani yağ değil kemik var . Pek estetik göründügüne inanmıyorum ne yapmalıyım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 801
Valla hocam belimi biraz kalınlaştırsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum valla . Ya acıkcası ben biraz problemli bir adamım sizin görüşleriniz yol haritamı belirliyo . Problem yok diyosun eyw yorum için .

hocam ince beli mumla arıyorum bulamıyorum manyak mısın :D kanat omuzlar geliştikçe gayet estetikleşir hiç kafaya takma

oblik kaslarını geliştir orası dolar bir miktar

Kardo Zayıf olduğun için göze batıyor bariz ortada, şöyle 15 kg alsan her şey normale döner bence.Zayıfsın

baya bi cevap geldi bi güncelleyeyim dedim . Şu anda belim 80 civarlarında yine biraz kilo almasamda yağlandım . Evde dumbell barfiks demiri ile 6 ay antreman yaptım . daha oncesinden 2 ay sadece koşu yaparak 2 ayda 25 kilo verdim . evet 25 kilo 2 ayda . sonuç rezalet oldu kas açısından çok büyük bi kayıp yaşadım . bu fotoğrafta 73 kilo civarı boy 1.94 . asıl gelmek istedigim nokta su bu fotoğraftaki durumdayken kendimi kilolu hisediyordum hala araştırdıktan sonra anoreksiya başlangıcı tespit ettiler . normalde yedikten sonra istifra ediliyo bu hastalarda normalde benim yöntemim farklıydı eğer birazcık fazla yediysem günde 5 saat cardio ugrastıgım olurdu . açıkcası zevkte alıyordum bundan .şu aralar biraz fazla sardım abur cubura felan o yüzden yağlanmam mevcut . kendimi suan daha kilolu goruyorum fakat bu boyla 76 kilo olmakla nasıl kilolu olunabilirki ? bunun tek açıklaması anoreksiya .forumda bunu daha önce yaşamış insanlar varsa önerilerini isterim . çünkü gelişemiyorum kilo alma korkusundan . kalori açıgı yoksa kas nasıl olussun peki ? 1 2 kilo alınca yanaklarım sanki gıdım çıkıyor gibi . gerçekten tıkandım kaldım bu noktada

5 saat kardio mu olur kardeşim, vucudun iyi bile dayanmış. Nabzını yükselt en fazla 1'saat yardır yeter, vucudun kendi kendini yemiştir resmen.

Used Tapatalk

hemen youtubeda ''savaş cebeci'' bütün videolarını izliyorsun, bilgi eksikliği var sende. Hatta orada kardiyonun gerekliliğiyle ilgili videolar falan vardı.

bilgi eksikliği herkeste vardır . 5 saat cardioyu gelişmek için yapmadımki . yediğimi yakmak için yerimde duramıyordum . bende biliyorum belirli bi süreden sonra vucudun yağ yakmadıgını felan fakat elimde değildi . tek istedigim hareket etmekti yani . şimdi atlattım şükür fakat şimdide spor disiplinimi kaybettim

ben atlattım şükür . son halimi yakında eklemeyi dusunuyorum buraya yani bi yağlanmam oldu 5 saat cardiolar bitti. ama suanda spor disiplinimi beslenme disiplinimi kaybettim . problemim bu açıkcası

Back
Yukarı