İnsülin Kullanımı

merhaba herkeze tekrardan. ben 16 yaşındayım boyum 1.70 kilom şuan 70 civarı yağ oranım öyle yüksek değil 11-12 civarı bu aralar kardioları azalınca biraz su tutu. benim vucudum insülün üretmiyormuş ve bende dışardan kullanıyorum insülin ve büyümek için yağsız bir şekilde insülüni korkarak kullanıyorum fazla yağlanmamak için. sizden tavsiye istiyorum insilünü ne kadar kullanıyım ve nasıl kullanmak için çünki doktorlar malesef cahil söyleyince sakin öyle şeyler yapma yemeğini ye direk insülün yap diyorlar kafam karışık biraz.

Vücudun insülin üretmediği zaman belirtiler nedir. Yani nerden anlayabiliyoruz üretmediğini merak ettim

çok güzel şeyler oluyor :D diyelimki senin kan şekerin en fazla 180 oluyorken bende sınır yok eğer insilün almassam sınırsız çıkabiliyor ozamanda felaket uykulu oluyorsun aşırı su içiyorsun sürekli tuvalete koşuyorsun bide çok salak gibi oluyorsun :D

İnsülin adamı ölüme götürür. Eğer bir sıkıntın varsa doktor lafından çıkma kimse sana su kadar al demez cevremde prof hocalar bile kullanamıyor bir de bu düştü piyasaya. Steroitler esrarsa insülin bonzaidir

Back
Yukarı