İnsanity Yağ Yakım Günlüğüm

Sabah :
1 TAM TAHILLI EKMEĞİ YARISI BÖLÜP TOST YAPTIM DOMATESLİ
1 TANE TAM YUMURTA

öĞLEN :
Pide Tavuk Döner
1 tane ayran 250 ml
1 Soda

Akşam
Yumurtalı Ispanak 2 Kaşık
1 Dilim Ekmek tam buğday
1 Kase Yoğurt

Antreman :

Hiç Durmaksızın hareket ettim diyemem arada dinlenmeler oldu Dinlemeleri yarım saat sayın Ve Sabah 11 den akşam 7 ye kadar Çok Hareket Ettim

2 Saat Rahat Yürüdüm Tamamen Değil Bir 15 Dakika yarım saat sonra bir 10 Dk böyle

Yarın Tartılıp Yazıcam Bugün İş nedeniyle tartılamadım

Sabah :
2 Yumurta Beyazı Omlet
1 Dilim Kepek ekmeği

Öğlen :

3 Kaşık Bulgur Pilavı
4 Köfteli yağsız kızartıldı
Köfteli Salata Köfteleri Küçük Parçalara Böldüm yedim

Akşam yemeeği yok bilmiyorum iştahım kapandı hemde boğazım şişdi yutkunmada bile acıyor.

ANTREMAN :

Off 45 dakika yürüme yaptım o kadar.

Yarından itibaren Spor Devam

Kilo : 93-89

Bel : 103-101

Tebrikler kardeşim başarılar dilerim nerseyse ölcülerimiz ayni bende 94,5 kilodan 88 e indim boy 174 nerdeyse ayni sayiliriz ama cok hizli vermeyi tavsiye eymiyorlar biraz yavaslatabilirsin ben 20 gunde verdim benimkide hizli oldu ama yavasliyorum artik

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimi nasil yavaslatcam bilmiyorum guzelce yemegimi yiyorum spru yapiyorum veriyorum elimde olqn bisi gibi gelmiyo mutluyum bakalim haftaya pazartesi gine olculucem ne cikicak acaba

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kendimi nasil yavaslatcam bilmiyorum guzelce yemegimi yiyorum spru yapiyorum veriyorum elimde olqn bisi gibi gelmiyo mutluyum bakalim haftaya pazartesi gine olculucem ne cikicak acaba

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaten bi zman sonra yavaşlıyorsun ben ilk haftamda 3 kilo verdim 2. haftamda 2 3. haftamdada 1 kilo verdim. şimdi 4. haftamdayım 500gr verdim haftada yaklaşık 1 kilo veriyorum artık doktorum haftada 1 kilodan fazlası kas ve su kaybına yol açar dedi haftada 1 kilodan fazlası zararlı bu yüzen bilgilendirmek istedim ama eğer yeni başladıysan ilk zamanlarda hızlı vermen normal

2 hafta 3.haftadayım valla yyediklerim yazdıklarım hatta akşamları ağzıma ceviz felan koyabiliyorum dayanamadan bunlar Doktorum yok Spor salonunada gitmiyorum evde hayatımda başarabilirim

Sabah :
1 Dilim Tost Domates Peynirli
2 Yumurta Beyazı

Ara :
1 paketi eti form
1 soda

Öğlen :
4 TAVUK SOTE
3 Kaşık Ispanak
1 TABAK SALATA

Akşam :
3 kaşık bulgur pilavı
1 Dilim ekmek
Salata
2 Tane Tavuk sote
2 Kaşık Ispanak

Spor :
Yok hala kurtulamadım hastalık var
toplam 40 dakika yürüyüşüm var

hayırlı olsun.. agırlıgı her hafta arttırmayı dene dostum artmazsa kas kaybedebılırsın.. yanı onun gostergesıdır.ve salona baslıyorsan daha cok besın almalısın. :)[DOUBLEPOST=1396530776][/DOUBLEPOST]bu arada hastalıgı atmak ıcın erken uyanma bı sure uyu bol bol.. sahsen ben enzzaman erken uyansam hasta oluyorm.[DOUBLEPOST=1396530806][/DOUBLEPOST]ve yaban mersini ye. :) bol bol kuruyemıs ye dostm. :) :D

kardıoya hıc gerek yok..harccadıgıncal altı aldınm ızaten oturduk yerde cardıo yaparsın..beslenmen yetersız o yzden hc grk yk

önerin için teşekkür ama yağ yakıcam bunlar nasıl olcak ağırlık çalışarakmı ben koşuyada ihtiyacım olduguna inanıyorum

Dün

Sabah :
Lor peynirli omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurta beyazı

Öğlen :
Tavuk sote 3 kaşık
3 Kaşık ıspanak
Salata

Akşam :
Yağlı tuzlu salata cok değil ama salatam kalmamıştı
Karnıbahar yemeği

Bugün :

Sabah :
2 Yumurta beyeazı
1 Dilim ekmek
1 Bardak Portokal suyu
Peynir

Öğlen :
2 KAŞIK FASULYE
2 KAŞIK TAVUK SOTE
DOMATES SALATALIK
PEYNİR

AKŞAM :
Tavuk Sote 4 kaşık
5 kaşık fasulye
Peynir

Bu peynir beni öldürdü :D artık
canım istediğinden yiyorum

Antreman
Arkadaşlar 2 gündür yazamadığımın nedeni işlerin yoğun olması 2 GÜNDÜR HAREKET ETMEKTEN AYAKLARIM FELÇ DÜN 2 SAATLİK YÜRÜYÜŞ BUGÜN 1 BUCUK SAAT LİK YÜRÜYÜŞ TABİ BUNLARLA KALMIYOR HAREKET ETMEDEN EĞİLMEDEN DURULMUYOR . İSTE ANTREMAN PAZARTESİ TARTILCAM PAZAR GÜNÜ SPOR SALONUNA KAYIT OLABİLİRİM.

1. Beslenmen çok kötü ve bunu farkına vararak yapıyorsun hiç iyi değil kilo vermen güzel fakat en sağlıklı olan ayda en fazla 5 kilo vermektir, vücuduna bir çok mineral ve vitamin girmiyor en azından bilindik eczanelerde satılan bir multivitamin kullan .
2. Kesinlikle diyetisyene git veya vücut analizi yaptır ve değerlerini buraya girerek üstadlardan yardım iste, önemli olan sağlıklı olmak zayıflama uğruna sağlıktan olmak değil . Önerilerimi göz önünde bulundur bunlar önemli şeyler .

Back
Yukarı