İnternetten araştırdıkça umutsuzluğa düşmek

İnternetten vg ile ilgili araştırmalar yapıyorum ama her kafadan ayrı ses çıkıyor ve çok fazla video olduğundan kafama acayip karışıyor.Bu durumdada hiçbirzaman gelişemeyecek her yaptığım şeyin yanlış olduğu korkusuna giriyorum.Spora yeni başladım ama bu yüzden inanılmaz motivasyon düşüşü oldu.
Aslında sporda: beslenmeye dikkat edip düzenli antrenman yaparsam ve sabredip senelerimi bu işe verirsem güzel bi vücuda sahip olmazmıyım ?

Başarılı olursun. Sonuçta bir yerden başlamışsın ve devam et.

Bu işin asıl sırrı uyku demişlerdi bende içimden ya o kadar da önemli mi acaba demiştim.

Bu spor a başlayalı 4 ay oldu. Sürekli gece çalışıyorum gündüzleri uyku düzenim bozuk ama vucudum yinede şekle giriyor ölçülerim artıyor.

Geçtiğimiz hafta izinliydim 5 gün evde kaldım ve uzun uzun gece uykusu çektim. Gece tuvalete kalktığımda antreman yapar gibi kollarım pump halindeydi resmen.

Bir diğer konu ise beslenme. Bakkal market atıştırmalıklarını bıraktım. Tatlı ile eskisi gibi aram yok ve protein alımıma dikkat ediyorum. Sürekli incelen karın bölgesi ve genişleyen üst kısımlar.

Antreman programı işin en son kısmı. Onuda çok kafana takma ben 4 ayda hangi antremanlara daha yatkın olduğumu çözdüysem sen hayli hayli çözersin işi.

Ama gelişim ve değişim için kendine eziyet etme. Zaman tanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarılı olursun. Sonuçta bir yerden başlamışsın ve devam et.

Bu işin asıl sırrı uyku demişlerdi bende içimden ya o kadar da önemli mi acaba demiştim.

Bu spor a başlayalı 4 ay oldu. Sürekli gece çalışıyorum gündüzleri uyku düzenim bozuk ama vucudum yinede şekle giriyor ölçülerim artıyor.

Geçtiğimiz hafta izinliydim 5 gün evde kaldım ve uzun uzun gece uykusu çektim. Gece tuvalete kalktığımda antreman yapar gibi kollarım pump halindeydi resmen.

Bir diğer konu ise beslenme. Bakkal market atıştırmalıklarını bıraktım. Tatlı ile eskisi gibi aram yok ve protein alımıma dikkat ediyorum. Sürekli incelen karın bölgesi ve genişleyen üst kısımlar.

Antreman programı işin en son kısmı. Onuda çok kafana takma ben 4 ayda hangi antremanlara daha yatkın olduğumu çözdüysem sen hayli hayli çözersin işi.

Ama gelişim ve değişim için kendine eziyet etme. Zaman tanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler benim açımdan motive edici bir yazı oldu.Beslenmeme dikkat ediyorum yani tatlı ekmek aburcbur yok ve öğünlerimde tavuk yiyorum genelde.Antrenman konusunda çok sıkıntım var yeni başladığımdan dolayı gücüm yetersiz kalıyor ve nizami yapamıyorum çoğu hareketi.Sporu bırakmayı hiç düşünmüyorum zaten ama umutsuzdum biraz moralim yerine geldi , teşekkürler saolasın.

Back
Yukarı