Shredded
Yeni Üye
Arkadaşlar ip atlarken bileğim çok fena burkuldu.Doktora gittim bugün kırılma çatlak yok dedi ama bağ dokuyu zedelemişim 3 hafta hiçbir şekilde spor yapma dedi,doğrusu ne yapacağımı bilemedim göğüs veya karın çalışmalarıyla ilgili soru sordum vücut stabile olmak için tüm kasları belli ölçüde kullanır kesinlikle spor yapma dedi
Bu iyileşme sürecini hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı zaten yeni başlamıştım iyice moralimi bozdu bu.
Glukozamin kullansam süreci hızlandırır mı?
Aşağıda resmim var bazı arkadaşlar endo-ekto skinny fatsin dedi ama bilemiyorum yağ oranım %13, omuzlarım geniş der genelde insanlar bende öyle düşünüyorum.Yani endomorfum veya endo-mezoyum kendi düşünceme göre,tabi belkide acı gerçeği kabul etmek istemiyorumdur.Bundan önce hiç vg yapmadım sadece futbol basketbol vb. kardiyo sporlar, 1 hafta bile olmadı çekilen resimlerde.

Glukozamin kullansam süreci hızlandırır mı?
Aşağıda resmim var bazı arkadaşlar endo-ekto skinny fatsin dedi ama bilemiyorum yağ oranım %13, omuzlarım geniş der genelde insanlar bende öyle düşünüyorum.Yani endomorfum veya endo-mezoyum kendi düşünceme göre,tabi belkide acı gerçeği kabul etmek istemiyorumdur.Bundan önce hiç vg yapmadım sadece futbol basketbol vb. kardiyo sporlar, 1 hafta bile olmadı çekilen resimlerde.