İriyim ama göbeğim var

Öncelikle merhaba İşin ileri gelmişlerine ve büyüklerime saygılar. Ben 173 Boyunda 76 kilo 14 yaşında aile tarafından şanslı yapılı ve iriyim kaslarım çok sağlam fakat üzerimde olan yağ tabakası kaslarımın yani skiny fat var ayrıca yağ oranım aman aman olmamasına rağmen göbeğim var mide şişliği diye düşünüyorum antremanlarımın hakkını veriyorum Amacım Six packlerim gözüksün değil ayrıca karnımda sert karnım düz halde ama bulk yapar gibi oranlı irileşme istiyorum 4000 kalorilik bir irileşme amacım yağsız fit bir vücut değil ampül l-carnitin kullanıyorum endomorf bir yapım var diye biliyorum yani ya bana dediğim gibi göbeğimi eritip düz hale gelene kadar bir program yada bir beslenme listesi çok yardımcı olur vücut ölçülerim
göğüs çevresi :50
sağ önkol 30 : pazu :36
bel çevrem :88
omuz çevresi :121 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :):)

Şaka mı bu 173 cm 76 kg iri yapılı yım :) cidden ilginç bende 175 cm 90 kg yım herhalde ben ayrı bir türüm.bu karın şişkinliği çok yemek yiyince mide büyüyor aynısı bende de var günde 12 öğün yiyorum.bel Bulk da 85 cm oluyor hele yemek sonrası 90 cm fln .diyete girince 2 3 Günde mide küçuluyor bel 76 cm e düşüyor.eger karnın sıkı ve sertse bu mide sisligidir.bunun için yüksek kalorili besinler yiyip midenin küçülmesini sagla

tamam çok teşekkür ediyorum İriyimden kastım yaşıtlarıma göre kast ettim biliyorum ki 17 18 inde olup benden vitaminsiz olan arkadaşlardan bahsettim teşekkür ederim saygılar buda az buz anlatabileceğim vücudum rakamlar biraz abartı gibi boy kilo oranı fazla olmasına rağmen böyle idare eder gibi saygılar[DOUBLEPOST=1532783963][/DOUBLEPOST]
Şaka mı bu 173 cm 76 kg iri yapılı yım :) cidden ilginç bende 175 cm 90 kg yım herhalde ben ayrı bir türüm.bu karın şişkinliği çok yemek yiyince mide büyüyor aynısı bende de var günde 12 öğün yiyorum.bel Bulk da 85 cm oluyor hele yemek sonrası 90 cm fln .diyete girince 2 3 Günde mide küçuluyor bel 76 cm e düşüyor.eger karnın sıkı ve sertse bu mide sisligidir.bunun için yüksek kalorili besinler yiyip midenin küçülmesini sagla
Yok Abi sen 22 yaşındasın ben 14 yaşındayım gayet normal yanii :):)

Eklentiler

• 1530.jpg
    1530.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 512
  • 1535.jpg
    1535.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 439
  • 2159.jpg
    2159.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 502
tamam çok teşekkür ediyorum İriyimden kastım yaşıtlarıma göre kast ettim biliyorum ki 17 18 inde olup benden vitaminsiz olan arkadaşlardan bahsettim teşekkür ederim saygılar buda az buz anlatabileceğim vücudum rakamlar biraz abartı gibi boy kilo oranı fazla olmasına rağmen böyle idare eder gibi saygılar[DOUBLEPOST=1532783963][/DOUBLEPOST]
Yok Abi sen 22 yaşındasın ben 14 yaşındayım gayet normal yanii :):)
Ha o zaman evet.aile mı iri yapılı

Back
Yukarı