İsmail Özdemir - 2014-Motivation Movie - Sizde Başarabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilemiyorum ama fotolarda bambaşka görünüyorsun videoda başka.bir kaç kez facebookta denk geldim profiline.fotolarda daha alımlı.videodaki halinle çok fark var.beklediğim gibi değil açıkcası.başarılar

Facede kız ayarlayıp buluşmaya gittiğimde ki hayal kırıklığını hatırlattı bana. Profil resimleri angelina jolie, gerçekte Kezo :D Ama motivation Video gayet güzel tebrik ederim arkadaşımı.

Son düzenleme:
bilemiyorum ama fotolarda bambaşka görünüyorsun videoda başka.bir kaç kez facebookta denk geldim profiline.fotolarda daha alımlı.videodaki halinle çok fark var.beklediğim gibi değil açıkcası.başarılar
arkadaşın hayatı fotoshop olduğu için normaldir.bir iki gün önce üye fotolarına açtığı konuda da bunu söylemiştim ayrıca kendisi uzun bir süre önce 1-2 senelik çalışma geçmişi olduğu halde 3 aylık vücudum diye konu açmıştı pek çok kişi de benle birlikte o başlıkta bu arkadaşın sözlerine ne kadar güvenilir biri olduğunu öğrenmiş oldu

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı