İstanbul erkek ağda?

göğüs 20 lira demişti bi arkadaş ama tam olrak neyi kastetti göbek dahil mi bilmiyorum saçını kestirdiğin kuaförleri kafaya al ağızlarını yokla onlar seni doğru yola götürür

Ataköy Atrius alışveriş merkezinde bir yer var solaryum salonu olarak geciyor ama orda tüm vücut ağda yapıyorlar.Bayan-erkek.

Özel bölgeler haric yaptıklarına eminim.İsmi ya Tahiti ya da Miami Sunset tam hatırlayamadım.

bir erkeğin zaten özel bölgesine ağda yaptırdını düşünemiyorum .. kabus

dostum ben evde kendim yapıyorum sırtımıda bi arkadaşa yaptırıyorum... hazır bant ağdalar onu hafif saç kurutmayla ısıt 2 dk sonra çek vücudundan soğuyunca .......ben yapıyorum biraz zahmetli ama iyi

Bence bir yer aramaya gerek yok... Sakal traşı olmaktan daha kolay... Sürüp çekiyorsunuz, olay bu kadar basit ve pratik... Sırtta da varsa bilemem, o zor... Lakin en acımayan kısım da sırttır. Evden birinden yardım alarak da sırt halledilebilinir. Daha acısız bir yöntem ise jilet ile almak. Tabii ağdayla ayda bir alıyorsanız, Mach 3 ile haftada bir almak zorunda kalacaksınız.

Bu arada ağda bantlarını hiç sevmedim. Daha geniş yüzeyleri alabilecek bir amerikan beziyle çekme yapmak artan alanla anlık olarak daha bir acıtacak olsa da daha az dokunuşla çabucak bitiyor. Bu sefer acı yok diyip çeke çeke hatta direnç de gelişiyor. Bu yüzden müthiş de definasyon sağlıyan bir iş diyebiliriz. : )

Son düzenleme:
tekirdağ baya yakın istersen at gel estamed die bir yer war lazer ipilasyon bölge 600 lira komple vicut yaparsan baya bi indirimi oluyo
kesinlikle jilet ve tüy dökücü kremlere bulaşmayın cünki 2 side kökleri güclendirip daha cabuk uzamalarını sağlıyor ve bunları kullanırken tüyleride almış oluyorsnz ve zmanla tüylernizde kıla dönüşmüş oluyo böylece doğal bir kazak sahibi oluyosunuz :P:D

edit : yazım kurallarına dikkat ediniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi koca bodyforum da tek bir kişinin bile bilgisi olmaması tuhaf birbirimize yardımcı olmamız lazım bence bu konuda..Eğer İstanbul avrupa yakası bilgisi olan arkadaşlar varsa p.m olarak iletişime geçsin lütfen.

Şaka gibi koca bodyforum da tek bir kişinin bile bilgisi olmaması tuhaf birbirimize yardımcı olmamız lazım bence bu konuda..Eğer İstanbul avrupa yakası bilgisi olan arkadaşlar varsa p.m olarak iletişime geçsin lütfen.

koskoca forumda sadece bir mesaj yazarak katkıda bulunmanızda şaka gibi sevgili
imdtt

Back
Yukarı