Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. 6 aylık bir spor geçmişim var ve bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar başladım ve 1 hafta adapte olmak için fullbody çalıştım hamlık ağrıları vs oldukça azaldı. Bundan sonra devam edeceğim antrenman programı için spor hocasına danıştım ama herkese verdiği tek bölge split antrenmanı hazırladı (hazırdı gerçi herkese aynı programı veriyorlar). Vücudum şuan belli bir seviyede kas kütlesine sahip olmadığı için split antrenman yerine her kas grubunu haftada 2 kere çalıştırabileceğim itme-cekme-bacak programı uygulamak istiyorum ve internetten araştırdığım kadarıyla kendime bir program hazırladım ve bu program hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Haftada itme ve çekme günü ikişer kere olacağı için 2 çeşit program hazırladım iki programı da hafta içinde kullanacağım.Ayrıca biraz skinny fat sorunum var çok olmasa da rahatsız ediyor beslenme konusunda da tavsiyelerinize ihtiyacım var. Programım şu şekilde:
Arkadaşlar merhaba. 6 aylık bir spor geçmişim var ve bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar başladım ve 1 hafta adapte olmak için fullbody çalıştım hamlık ağrıları vs oldukça azaldı. Bundan sonra devam edeceğim antrenman programı için spor hocasına danıştım ama herkese verdiği tek bölge split antrenmanı hazırladı (hazırdı gerçi herkese aynı programı veriyorlar). Vücudum şuan belli bir seviyede kas kütlesine sahip olmadığı için split antrenman yerine her kas grubunu haftada 2 kere çalıştırabileceğim itme-cekme-bacak programı uygulamak istiyorum ve internetten araştırdığım kadarıyla kendime bir program hazırladım ve bu program hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Haftada itme ve çekme günü ikişer kere olacağı için 2 çeşit program hazırladım iki programı da hafta içinde kullanacağım.Ayrıca biraz skinny fat sorunum var çok olmasa da rahatsız ediyor beslenme konusunda da tavsiyelerinize ihtiyacım var. Programım şu şekilde:
Puah pull leg diyorsunda hocam bacak istwmiyor musun bu arada mantıklı program bi benc bi incline filan girmek beslenmede low carb yap zor gelirse ketojenik
6 gün kasların için çok ağır gelebilir bende DamienDuff'a katılıyorum ayrıca bu kadar çok press , veya diğer tür temel hareketler haftanın 6 gününde yapılan antrenmanla eklemlerine fazla yük bindirebilir. Ayrıca omuz bana biraz hafif gibi geldi millitary press , dumbell press gibi temel omuz hareketlerini koyabilirsin günde 3 göğüs press yapmak yerine
Teşekkür ederim o zaman biraz hafifletmem gerekiyor programı zaten profesyonel bir beslenme düzenim de olmadığı için vücudumu çok yoruyor ve dinlenmesi için yeterli zaman tanıyamıyorum sanırım. Zararın neresinden dönsem kardır.