Merhaba herkese evde antremanlardan sonra salona geçiş yaptım 1 aya yakın olacak ful vucut çalışıyorum ve artık daha iyi bir program yapmayı düşünüyorum son zamanlarda yaygınlaşan itme çekme bacak antremanı kafama yattı ve buna geçmeyi düşünüyorum. Salona haftada 4 gün gidecegim ve hep aynı günler olmak zorunda
pazartesi çarşamba perşembe cumartesi
Fakat programı nasıl dağıtmam gerektigini bulamadım
Pazartesi itme
Çarşamba çekme
Perşembe itme
Cumartesi çekme yapıp bacagı iki güne dağıtmayı düşündüm fakat çarşamba perşembe her ne kadar aynı olmasada bölgeler çakışacak pazartesi itme
Çarşamba bacak
Perşembe çekme
Şeklinde yapayım dedim cumartesiye hangisini eklesem diğeri eksik kalacak bu sefer onuda çözemedim dedigim şekilde yapıp cumartesiyede Her bölgeye izole tek hareket girsem hem vucudu şaşırtmak adına hemde eksikleri birer hareketle tamamlamak adına yapsam nasıl olur
pazartesi çarşamba perşembe cumartesi
Fakat programı nasıl dağıtmam gerektigini bulamadım
Pazartesi itme
Çarşamba çekme
Perşembe itme
Cumartesi çekme yapıp bacagı iki güne dağıtmayı düşündüm fakat çarşamba perşembe her ne kadar aynı olmasada bölgeler çakışacak pazartesi itme
Çarşamba bacak
Perşembe çekme
Şeklinde yapayım dedim cumartesiye hangisini eklesem diğeri eksik kalacak bu sefer onuda çözemedim dedigim şekilde yapıp cumartesiyede Her bölgeye izole tek hareket girsem hem vucudu şaşırtmak adına hemde eksikleri birer hareketle tamamlamak adına yapsam nasıl olur