Genel konuşmak istiyorum. Ben 185 cm uzunluğunda ve 63 kilo ağırlığındaydım. Alışverişe gitmekten nefret ederdim.kotlar olmazdı yada büyük gelirdi. Spora kilo almak için başladım zaten aktif olarak spor yapardım. Şuan 85 kiloyum aldığım kas kütlesi+yağ kütlesi her neyse tişört giydiğimde iyi görünmesi, kotların kıçlarını doldurmak, kemer alıp ilk üç deliğini kullanmak,saat takınca cılız kollarda fır fır dönmemesi güzel bişey. Özgüven artışım oldu.kendimi daha iyi hisseder oldum. Uyku bilmezdim bu sporla uyku ihtiyaç oldu saati geldiğinde uyudum. Dolaşım sistemim güçlendi direncin güçlendi.sağlık kazandım.arada 1 yıl p90x yaptım kondüsyonum inanılmaz arttı ve ilçe turnuvalarında ciğerim yokmuş gibi koştum. Plajda insanların sana güzel bakışlar sergilemesi,beğenilmek güzel bişey.yaptığın sporun ürünü şekilden ibaret olduğu için kolların ne kadar kalınlaşmış dediklerinde kendine ait bi başarı olduğunu düşünmenin sana verdiği özgüven. Başarmanın mutluluğu. Ayrıca deliler gibi yiyip bunu güzel bi hale çevirmek ve yemeyi sevmenin seni çirkinleştirmemesi durumunu oluşturmak. Kulunç ağrıları, kas ağrıları vs yaşıyorsan bunların geçmesi.
Bunlar aklıma gelenler. Yani sporu iyi görünmek için yapıyorsan bi tek o işte bi sıkıntı var. Sporu kendin için, mutlu olduğun sağlıklı olduğun için yapmalısın.
Bu kendi fikrim gerisi sizlerin taktiri..
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi