Şınav çekerken dirseğimin çıtlaması

Öncelikle merhaba. Şınav çekerken, kolumu düz sıkıp bükerken sürekli çıtırtı geliyor dirseğimden. Birçok yere baktım çoğu yerde ergenlikten,tenisçi kolu hastalığından vs. vs. bahsediyor sizce nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

1-Formunuzu kontrol edin ve hareketleri kas gruplarınıza yoğunlaşarak yapmaya gayret edin.
2-Eklem sıvılarınızda geçici azalmalar olabilir.Bununla ilgili bilgiyi internetten bulabilirsiniz.
3-Hareketlerden önce ısınmaya dikkat edin.

1-Formunuzu kontrol edin ve hareketleri kas gruplarınıza yoğunlaşarak yapmaya gayret edin.
2-Eklem sıvılarınızda geçici azalmalar olabilir.Bununla ilgili bilgiyi internetten bulabilirsiniz.
3-Hareketlerden önce ısınmaya dikkat edin.
eklem sıvılarında sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü normal bir şekilde kolumu büktüğümde hiçbir şey olmuyor

Her zaman bir sorun oldugunu da gostermez. Ornegin clarence kennedynin squatlarini izlerseniz her tekrarda dizleri cat cut ediyor

Bende de sadece triceps çalışırken oluyor . İlk zamanlar garipsedim ama onca zaman geçti , ses ne eksildi ne de bir zararı oldu :)

Bende de oluyor bu tarz sesler omuzda da var özellikle. Birde eskiden koşucuydum ayak bilekleri ve dizlerimde de çok oluyor çıtlama sesi.

Back
Yukarı