ayberktartar
Üye
Değerli abilerim, yaşım 13. Vücudumu az da olsa evde yapacağım şınav-mekik hareketleriyle geliştirmek istiyorum. Diyeceksiniz bu yaşta ne yapacaksın kası, istediğim kas değil sadece vücudum sarkmasın, dinamik olayım. Basketçiyim, kondisyon lazım. Koşu bandında sürekli koşuyorum. Şınav - mekik başlayacagım. Bi program yazar mısınız yaşıma uygun.. Boyum 1.70 kilom 65kg. Denedim, şu an bir kerede 6-7 şınav çekebiliyorum rahat bir şekilde. Lütfen yardım edin, kardiyo için tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:54 ----------
Lütfen acil, gerçekten çok lazım 4 ay içinde maçlar başlıyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:56 ----------
bench_Obench_Obench_Obench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:54 ----------
Lütfen acil, gerçekten çok lazım 4 ay içinde maçlar başlıyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:56 ----------
bench_Obench_Obench_Obench_O