Şınav - Mekik Programı Acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli abilerim, yaşım 13. Vücudumu az da olsa evde yapacağım şınav-mekik hareketleriyle geliştirmek istiyorum. Diyeceksiniz bu yaşta ne yapacaksın kası, istediğim kas değil sadece vücudum sarkmasın, dinamik olayım. Basketçiyim, kondisyon lazım. Koşu bandında sürekli koşuyorum. Şınav - mekik başlayacagım. Bi program yazar mısınız yaşıma uygun.. Boyum 1.70 kilom 65kg. Denedim, şu an bir kerede 6-7 şınav çekebiliyorum rahat bir şekilde. Lütfen yardım edin, kardiyo için tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:54 ----------

Lütfen acil, gerçekten çok lazım 4 ay içinde maçlar başlıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:56 ----------

bench_Obench_Obench_Obench_O

Okul takımında mı oynuyorsun yoksa kulüplerde mi ?

Sizi çalıştıran hocanız , bu tür idmanlar -hafif şekilde- yaptırmıyor mu?

Her neyse ,
Her gün koşmakla iyi yapıyorsun.
Bol bol esnetme hareketleri yapabilirsin.
Şınav ve mekik hareketlerini kendini zorlamayacak şekilde yapabilirsin. Mesela , 6-7 Şınavı rahat çekebiliyorum diyorsun , bunu ortalama 8 kere 3 set yapabilirsin. Mekik içinde buna benzer bir sistem yapabilirsin.
Sağlık topları varsa -hani ağır olan- onlarla çalışabilirsin. Kendini aşırı zorlamamak kaydıyla...

Tüm bunlarla beraber beslenmeni , dinlenmeni asla ihmal etmemelisin.

Spor hayatında başarılar dilerim...

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- - öncelik hakkı ihlali

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı