Şekersiz Fıstık ezmesi (Calvé)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

350 gramlık kavanoz
Besin Değerleri 100gr için

Enerji...670kcal
Protein...20gr
Karbonhidrat...9gr
Yağ...58gr(9 gramı doymuş)
Sodyum... 0.25gr

İçindekiler %85 fıstık,bitkisel sıvı yağ, hidrojenize bitkisel yağ,tuz

Bakıldığı zaman yağ oranı biraz daha yüksek ama içinde şeker ve her hangi bir katkı maddesi yok (soya lesitini,mono sodyum glutamat,vanilin,peynir altı suyu vb)karbonhidrat miktarı oldukça vasat
Taş devri diyetime oldukça uygun bir ürün :)

bıraz kalorılı ancak ıslenmıs seker olmaması cok buyuk artı bence denenebılır rafıne seker cok zararlı cunkı aslında evde hazırlanan proteın barların ustune surulebılır dusuncesındeyım emeğıne saglık .

bitkisel yağ var ben tüketmem açıkçası alırım fınstıkları kendim ezer yerim:)
Elbette en mantıklısı evde yapmak ara sıra bende evde yapıyorum ama hazıra konmak bir başka güzel :)
fıstıkta omega 6 var. zaten günlük besinlerde fazlasıyla omega 6 alıyoruz. omega 3 ile 6 dengesi oluşması lazım. bunun yerine fındık ezmesini öneririm.
Doğru söylüyorsun omega 6 oranı yüksektir hatta bazı bireylerde sivilce yapmasınında tek suçlusu omega 6 dır.Butun yakınlarıma söylerim burdanda söylemek istedim nasıl beslenirseniz beslenin gunluk beslenmenize saf omega3 ekleyin.

Fiyatının dadı yok ama..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

Fiyatının dadı yok ama..

Piyasada bulunabilen en kaliteli ve az şekerli fıstık ezmesi, ayrıca fuskobirliğin fındık ezmesi de iyi, şekeri buna göre daha fazla, ama piyasanın en iyisi. İkiside Migrostan, bazı dönem indirim yaptıklarında uygun oluyor, yoksa pahalı. Mesela Amerikada fıstık ezmesi (peanut butter)bizdeki peynir zeytin gibi çok tüketiliyor, ve besleyici.

yahu su fıstık ezmelerinin yağını felan süzsek? yenilirmi acaba çok yağlıda...kafama yattı biraz hani

bu urunu aldım denıyorum ve memnun kalıcam sanırım .d

Back
Yukarı