kanımda sorun yok ölçtürdüm..Neo dedi:bazen fazla yağlanma ve su tutmadan da olabiliyor diyetini gözden geçirmeni tavsiye ederim eğer kanda ostrojen yükselmişse jinekomasti olabilirsin bunu anlamak için tahlil yaptırmalısın
saygılar
genesis dedi:kanımda sorun yok ölçtürdüm..Neo dedi:bazen fazla yağlanma ve su tutmadan da olabiliyor diyetini gözden geçirmeni tavsiye ederim eğer kanda ostrojen yükselmişse jinekomasti olabilirsin bunu anlamak için tahlil yaptırmalısın
saygılar
abi, o meme ucu içindekinin yağ olduğuna eminmisin?Neo dedi:genesis dedi:kanımda sorun yok ölçtürdüm..Neo dedi:bazen fazla yağlanma ve su tutmadan da olabiliyor diyetini gözden geçirmeni tavsiye ederim eğer kanda ostrojen yükselmişse jinekomasti olabilirsin bunu anlamak için tahlil yaptırmalısın
saygılar
madensel tuzları, sodyumu, normal sofra tuzunu ve tuzlu gıdaları kesmeni ayrıca şekeri, beyaz unu kesmen, yağı olabildiğnce azaltman, cardio ya daha fazla önem vermen ve çinko takviyesi yapmanı öneririm
Neo dedi:valla sertse iş değişir dostum bir endokronoloğa gitmelisin valla sakat bişi gibi geldi bana
ama moralini bozma dostum sen bi doktora git bir muayene ol içinde kalmasın daha çok stres yapar
sonuçları bildir kardeşim
saygılar
genesis dedi:Neo dedi:valla sertse iş değişir dostum bir endokronoloğa gitmelisin valla sakat bişi gibi geldi bana
ama moralini bozma dostum sen bi doktora git bir muayene ol içinde kalmasın daha çok stres yapar
sonuçları bildir kardeşim
saygılar
uroloğa gittim bişey yok dedi.. her gençte olabilen bişey bu dedi..
yani sert abartılı biraz.. sertleşmiş yağ olabilir ama kasta olabilir..
göğüs bezi şişik diye okudum...
Neo dedi:saygılar