• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Şok Şok Şok Cesar Şivazzeneger :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
flexor demis ki :

Dostum pectoral (göğüs) güzel midede areus costalis bolumu iyi (üst) rectus abdominalis bolumu zayıf(alt) deltoid posteriorların (ön) güzel latismusdorsilerin infraspinatus kısmı fazla gelişmiş (koltuk altı fazla gelişmiş aşşagı yayman lazım)calvicular açıkta kalmış (göğüsün üstündeki kopru kemiği) üst göğüse yönel biraz bicepste biraz vacuum var (boşluk)
bukadar

flexor hocam uzakta olmasam sadece senin muhabbetin icin salonuna uye olurdum.. :)

iyi calismalar.

arkadaşım ilk önce kolum 43 demişsin sorada 40 demişsin bazı konular hakkında değişiklik yapmışsın ancak bana kolun 40 cm miş gibi gelmiyor burada bunu yememiz biraz zor unutma bizlerde işin içindeyiz ve dğru ölçülerini yazarsan daha da doğru ve seni yönlendirecek cevaplar alırsın

xxdiablo dedi:
Biraz göbek problemi var ilk fotoda karnını içeri çekmişsin gibime geldi ayrıca bu görüntülerde 40gibi durmuyor kol sen öyle diyorsan öyledir ama belli yan madde kullanmamışsın süreye göre konuşmak gerekire iyi araya boşluk girmiş çünkü ama biraz daha sıkı gir olaya toparlarsın kısa zamanda çünkü az yada çok biraz birikinti var kolay gelsin iyi çalışmalar...

muhahaha kardeş kusra bakma ama nerden anladın adamın yan madde kullandıını çooooooooooooook merak ettm ya :D

resımle guzel 2 sı arasında fark cok basarılar.bu arada naden abınden ızınsız :?:

Back
Yukarı