Şok Ton Balığı

Bugün şok ta gezerken 3.5 tl ye ton balığı gördüm heryerine bakmama rağmen besin değerlerini göremedim ancak fiyat olarak piyasanın en ucuzu olduğuna eminim.

değerli üyemiz.
besin değerlerini bilmediğinizde konuyu marka marka besin değerleri bölümüne açmamanız lazım..
başlığınız taşınmıştır..

değerli üyemiz.
besin değerlerini bilmediğinizde konuyu marka marka besin değerleri bölümüne açmamanız lazım..
başlığınız taşınmıştır..
Ürün üzerinde bu bilgi belirtilmemiş orada fiyat paylaşımıda yapıldığından dolayı fayda sağlıycağını düşünmüştüm.

Teşekkürler.

ya bırakın besin degerlerini en kötü 3 4 gram fark vardır proteın degerınde. gercekden bunu paylasdıgın cok ıyı oldu. bende alıcam da bısey sorayım. dıanın ton balıkları vardı lanet olsun kaldırdılar superdı onlar fıyatıda ıyıydı proteın degerıde ve en onemlısı butundu ton balıgı kıyılmıs degıldı. sımdı kıyılmıs ton balıgının yagını suzerken bıle suzgec ne kadar ufak olursa olsun arada kayıyor. bu urunun nasıl acaba?

sadece bilgi amaçlı söylüyorum geçen sene şok tonbalıklarından kaldığım yurtda 2 kişi zehirlenmişti.
Superfreshin 2X160 gr ürünlerini 4.55 gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam
Kocaelinde kalanlar için belsa içerisindeki süpermarketde bulunuyor.

fiyatı gayet uygunmuş. süzme ağırlığı da aynıysa besin değerlerinde büyük bi fark olduğunu düşünmüyorum.
yalnız benim aklıma bu tonbalıkları hakkında şu takıldı.
net ağırlık 160 gram, süzme ağırlık 104 gram diyor. sonra 100 gram için besin değerleri veriliyor. bu değerler net ağırlık için mi, süzme ağırlık için mi

daha iyi gorebilmeniz adina bikac foto.

Eklentiler

• DSC00403.jpg
    DSC00403.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 696
  • DSC00404.jpg
    DSC00404.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 705
  • DSC00405.jpg
    DSC00405.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 715
bizim buralarda şok yok..dia dan alıyordum,şimdi kaldırdılar onu.. 2 tane market var burada,2 sinde de light ürün yok.. :S

sadece bilgi amaçlı söylüyorum geçen sene şok tonbalıklarından kaldığım yurtda 2 kişi zehirlenmişti.
Superfreshin 2X160 gr ürünlerini 4.55 gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam
Kocaelinde kalanlar için belsa içerisindeki süpermarketde bulunuyor.

şok ton balığı, umuttepeli gençlerin güzide ucuz besin kaynağı :D

şok ton balığını bende alıyorum şuana kadar zehirlenme vb. şeylere rastlamadım kendimde. keşke besin değerlerini yazsalarmış ama sonuçta 2-3 gram fark eder etse etse..

Back
Yukarı