ama sivasdaki a 101 de 60 grm karbonhidrat 4 gram protein yazıor aynı seri degilmi bu mallar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------
şaka yapıorm harbiden 60 gram protein yazıor görevlilere sordumbilgimiz yok ye gitsin bişi olmaz dediler walal kaşık kaşık yardırıyorum dur bakalım gelişme olursa haberdar ederim![]()
Arkadaşlar türkiyede sağlık kuruluşları çok sağlam çalışıyor bunu unutmayın. Hele şu son et olayından sonra. Böyle bir yanlışlık yapacaklarını zannetmiyorum yarın alıyorum bende ürünü
babama sordum soya proteinini basmislardir icine normal dedi ?
Arkadaşlar Merhaba,
A101'den edindiğim bilgiler şöyle oldu;
Her ay başında belirli ürünleri Tübitak a gönderip incel ettiriyorlarmış, bu ayında ilk 5 ürünün içerisinde Şokoley Krem Çikolata yı ekleyeceklerini ve test sonuçlarını bana ulaştıracaklarını belirttiler./QUOTE]
buradan çıkarabileceğimiz bir baskı hatası yok,baskı hatası varmı yok mu diye tubitak a sormazlar. oranlarda yanlıs yazılma varsa eğer buda tahminimce 3-5gr oynar ve yinenede mukemmel bir ürün olma özelliğini korur bence
Hala inanasım gelmiyor..
Şokella yiyerek gelişmek isteyenler bence fazla uğraşmadan dönsünler bu yoldan, boşa üzülmeye gerek yok. Saçmasapan üç kuruşluk kremlerin içinde protein hesaplayacağınıza gidip Sarelle alıp afiyetle yiyin yağ oranınıza göre 1-2-3 haftada bir.
Arkadaşlar bence bunda karbonhidrat ve protein oranlarını karıstırmıslar cünkü evde nestle çikolata vardı aynen bu şekil onun değerlerine baktım 61gr karbonhidrat 5gr protein vardı. Zaten düşününce 100gram krem çikolatada 4gram karbonhidrat olması imkansız.Bence karbonhidrat ve protein oranlarını karıstırmıslar.