Şokoley Krem Çikolata (60 gram protein!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rango
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben İzmir'de oturuyorum gittim baktım burda da öyle bi şey yazıo mu die girdim şokoleye koştum direk bi baktım bunda da 60,58 gr proteing yazıo lan dedim direk aldım kasiyer salağına sordum doğru olabilir mi falan dedi bunları nutella üreticisi üretiyor doğrudur yanlışlık olacağını sanmam falan dedi bizim burdaki fiyatı da 3.75 :) Tadı da fena değil yani

biraz önce alışverişe çıktım ilk iş gidip baktım :) annem türkiyeye geldiği için onların evinde kalıyorum birkaç gündür :) burda var yakında bir baktım oha dedim harbi doğru :) gittim başka yerede baktım yine aynı :)

inş vardır o kadar yani ne proteini olursa olsun alınır yenir bence :)

Ben İzmir'de oturuyorum gittim baktım burda da öyle bi şey yazıo mu die girdim şokoleye koştum direk bi baktım bunda da 60,58 gr proteing yazıo lan dedim direk aldım kasiyer salağına sordum doğru olabilir mi falan dedi bunları nutella üreticisi üretiyor doğrudur yanlışlık olacağını sanmam falan dedi bizim burdaki fiyatı da 3.75 :) Tadı da fena değil yani

Şöyle olabilir " nutellacılar" çikolatayı yaparken yanlışlıkla çikolata kazanına %80 protein konsantresi çuvalını devirmiş olabilir. Sonrada olan oldu diyip %60 proteinli çikolatayı piyasaya dayamışlardır.

Sonrada bunun maliyeti 7 lira ama defolu mal diyip 3.75 e satmaya başlamışlar.

Valla bu masal ne kadar inandırıcı bilmem ama içinde %60 protein olduğu hikayesinden daha inandırıcı bir masal oldu bence. :)

bence yemeyin heleki diyettekiler için karbonhidrat 60gr da olabilir ( ki zaten bence öle )

şokoleyden mantıklı bir açıklama gelirse yardırırsınız hyper_

url

bunu öneririm :) 6 lısını 85 tl ye aldım.

url

bunu öneririm :) 6 lısını 85 tl ye aldım.

Sap'la saman'ı kıyaslamayı, ne kadar çok seviyoruz. Biz en az maliyetle en yüksek verimi almaya çalışıyoruz, sen gitmiş 6 adeti 85tl olan ürünü yazıyorsun.

Trollük yapma, herkez merakla sonuçun ne olacağını beklemekte.

arkadaşlar bu işin aslında kolay bir çözümü var: ketoda olan bir arkadaş önce ketostiksle ketoda oldugundan emin olacak, sonra birkaç büyük kaşık bu üründen yiyecek(40-50 gr mesela), yaklaşık 1 saat sonra idrarına tekrar ketosticksle bakacak, eger ketodan atmışsa karb 4 gr değildir.

İnanmıyorum yaa konuyu başından beri okuyorum ve hala içinde 60 gr protein olduğuna inanan arkadaslar yapmayın lütfen böyle bir ürüne 100 gramına 4 gram şeker koyarak tat vermelerinin imkanı yok içindekiler kısmında WHEY olduğunu görünce hemen heycanlanmayın Fıstık ezmesi,nescafeler hatta bazı çikolata ürünlerinde whey kullanılır fakat bu oran çok düşük tutulur.
http://www.ferrero.com.tr/Nutella/ buyrun buda nutellanın besin tablosu nutella gibi bir marka o lezzeti 57 gram şekerle verirken bu ürün nasıl olurda 4 gr şekerler verir

Whey şekerden daha ucuzsa evet arkadaslar bu üründe 60 gr protein var !

60gr protein yoksa bile hic bilmeyen biri belki psikolojik olarak okadar protein aldigini dusunur ve gelisir ? :D sacma oldu ama olmicak sey degil

arkadaşlar bu ürünü dün akşam 9 sularında denedim, deneme amacım, ben her 2 haftada bir pazar akşamı karbo alırım( diyeti bozarım ), gece biraz rahatsızlık verir sabahta o muhteşem açlığı hissedemem, akşam 11 de 300 gr tavuk yesem bile sabah midem kazınmış halde kalkardım, bu üründe verilen tepkiye bakmak istedim ki malesef şekerden gelen karbodan olsa gerek gece 1 de yatmış olmama rağmen ( 4 saat geçti ) genede rahatsızlık hissi verdi, sabah kalktığımda her zamanki 2 haftada bir bozduğum o şişkinliği ve t okluğu yaşadım. Benim hissettiklerime göre pro-karbo yazımı yer değiştirmiş. Özellikle belirtiyorum bu bana göre, definasyonda olduğum için şeker ( karbo ) hassasiyetim fazladır, hatam varsa affola, umarım ben yanılıyorumdur...saygılar...

Arkadaşlar Merhaba,

Sanırım bu konuyu bu vereceğim bilgiler ışığında tamamlamış olacağız. A101 Genel Merkez satın alma dan Emre Bey ile iletişime geçip konuştum. Durumu izah ettim ve içeriğin doğru olup olmadığını sordum.

Emre Bey, şuan piyasada bulunan Şokoley Krem Çikolatanın besin değer etiketinin yanlış basılmış olduğunu teyit etti. Protein ve Karbonhidrat değerlerinin ters yazıldığını belirtti, yani üründe 4.51gr Protein , 60.52 gr Karbonhidrat , 30.24 gr Yağ ve 577.28 Enerji bulunmakta.

Ürünün A101 marketlerinden toplatılmaya başlanıldığını belirtti. Önümüzdeki günlerde doğru besin değerleriyle etiketi Şokoley Krem Çikolatanın üzerinde görmüş olacağız.

Anlayacağınız hevesimiz kursağımızda kaldı :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı