Şöyle bi durum var hatırlatmakta yarar gördüm, belki o zaman bu soruyu görmüş varsayarsınızeczane mi aktar mı diye bir soruyu hiç görmediğimi varsayıyorum. 5 sene tüm detaylarıyla bitkileri okumuş biriyle belediyeden izin alıp dükkan açmış birini kıyaslamadınız İnşallah
Tabi sorunuzu kalfalara değil eczacılara sorun. onlar size en uygun saç ürününü önerecektir. eczane=sağlık bakanlığı aktar=tarım bakanlığı Karar sizin
AŞöyle bi durum var hatırlatmakta yarar gördüm, belki o zaman bu soruyu görmüş varsayarsınız
bi işi bilenden korkmak lazım bazen. Bizim marketten aldığımız şampuanlarda çamaşır suyu vb... malzemeler köpürmesi için kullanılıyor. Yani sonuçta çamaşır suyunun vücuda zararını bilmek için ilkokul mezunu olmak bile yeterli.
Ben bu şu şekilde düşünüyorum, ne eczacıya sormak doğru, ne de aktara sormak. En doğrusu halka sormak. Çünkü kimse yoğurdum ekşi demezA
işte bu yüzden aktara değil eczacıya sormalısınız. Çünkü çamaşır suyunu sadece zararlı olarak biliyorsunuz. Aktarlarda tam olarak bu şekilde. Sadece tek bir bilgiye saplantılıdır. Ancak asıl kural kimyasallarda şudur:
*DOZ*
Dozunu ayarlarsan çamaşır suyunu içtiğin suya katıp suyun bakteri ve mikroplardan arınmasını sağlayabilirsin.
Bu yüzden bilen bir eczacıya gidip 'saç tipine en uygun' şampuanı almanı öneririm. Sen 1 defalık al eczaneden en azından ürünü gör. sonrada o ürünü orjinal olmak kaydıyla en ucuza almaya bak.
Syoss yeni kullanmaya başladım ve çok memnunum