semihus
Üye
Evet bugün gördüm haklısınız tamamPeki koşu bandındaki yazı nedir_?
kcal kilokalori
Evet bugün gördüm haklısınız tamamPeki koşu bandındaki yazı nedir_?
1.2 Kcal kaç kalori oluyor?
yurume sadece zayıflamaya yararKoşu bandındaki kalori olamaz. Ben o kadar uğraşıp sadece 1.2 kalori yakamam bu imkansız herhalde dediğin gibi 1.2 kilokaloridir yaktığım yani 1200 kalori.
Bu arada koşarak değil yürüyerek daha iyi yağ yakılırmış, Mehmet Öz'ün tavsiyesi...
Biz gençler için geçerli mi?
Merak ettim koşu bandında ne kadar ve nasıl bir vakit geçiriyorsun da 1200 kalori yakıyorsun? Spor aletine göre değişebilir gösterge ama sen yanlış yere bakıyor olmayasın?? Mesela yürüdüğün kilometreye filan?? Ona iyice bi dikkat et..Koşu bandındaki kalori olamaz. Ben o kadar uğraşıp sadece 1.2 kalori yakamam bu imkansız herhalde dediğin gibi 1.2 kilokaloridir yaktığım yani 1200 kalori.
Bu arada koşarak değil yürüyerek daha iyi yağ yakılırmış, Mehmet Öz'ün tavsiyesi...
Biz gençler için geçerli mi?
Ben 9 ile koşuyorum. Yaklaşık 20 dk ya da 30 dk.Merak ettim koşu bandında ne kadar ve nasıl bir vakit geçiriyorsun da 1200 kalori yakıyorsun? Spor aletine göre değişebilir gösterge ama sen yanlış yere bakıyor olmayasın?? Mesela yürüdüğün kilometreye filan?? Ona iyice bi dikkat et..
Benim gördüğüm ortalama değer kendim için 30-40 dk arası için 400-450 cal. Yüksek hızda 1 saatten fazla koşarsan ancak o değerlere ulaşabilirisn.
1.2Kcal kaç kalori o zaman onu söyle de doğrusunu bileyim !bu ne yav çukulata yedim 3000 kalori aldım, koştum 1200 kalori yaktım...
siz sayı saymayı biliyor musunuz gerçekten?!![]()
Görsellik açısından çok güzel ama karın kasları.Bende hergun kola iciyorum sanki karin kaslarimiz ile yarismaya katilcaz![]()
Tamam anladım o koşu bandındaki 2.5 demek 250 kalori demekmiş. Kusura bakmayın. Bu arada cardio yapmak kası eritir mi? Her gün mü koşmalıyım? Ne kadar koşmalıyım? Yardımcı olur musunuz?