Benim imkansiz dedigim kisim yag yakimin degildi zaten kas kazanimindi gene de basarilarinin devamini dilerim ...bu arada 2 aya birkaç gün kalmış süre 1 ay değilmiş arkadaşar ,2 aylık kıyaslamadır,Naturelim ve genetiğimde müsait vücut geliştirme için,ayna da doğruluyor bu değerleri kemere 3. deliği açtımsağolasın .
Ben açıkçası bu oranı,bu işin skalasını bilmiyorum banada mantıklı gelmiyoru belki değerleri yanlış okumuşumdur,o yüzden biraz da soru baabında değerlendirin konuyuBenim imkansiz dedigim kisim yag yakimin degildi zaten kas kazanimindi gene de basarilarinin devamini dilerim ...
Dostum eger naturalsen(ki oyle varsayiyorum) bu cihaz yanlis olcum yapmis... bi ayda 6 kg kas yapmak imkansiz...gecen kis bir arkadsim kure girdi 3 ayda anabolizanlarla kazandigi kas miktari 8 10 kgydi sen dusun
Zaten tanitayi ilk bu forumda ne kadar yanlis olcum yaptigiyla duymustum hatta bir ara baya populerdi burda o konu herneyse ben ne gordum ne kullandim tanitayi acikcasi hic bir cihaza da guvenilebilcegini dusunmuyorum bu konuda...başarılar.
genelde böyle makineler vucuttaki suyu kas olarak goruyor. Su oranı artmıs ise kaslarda onu da su olarak görmüştür.
Zaten tanitayi ilk bu forumda ne kadar yanlis olcum yaptigiyla duymustum hatta bir ara baya populerdi burda o konu herneyse ben ne gordum ne kullandim tanitayi acikcasi hic bir cihaza da guvenilebilcegini dusunmuyorum bu konuda...